نماد آخرین خبر

فرد البرز جدیدالورودترین تیم از خطه کرج

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
فرد البرز جدیدالورودترین تیم از خطه کرج

ورزش 3/با صعود فرد البرز به لیگ دسته یک، فوتبال کرج پس از سال‌ها غیبت، نماینده‌ای تازه‌نفس برای حضور در این رقابت‌ها خواهد داشت.
 عصر سه شنبه دیدار فینال لیگ دسته دوم بین تیم‌های فرد البرز و شناور سازی برگزار شد که در پایان نماینده استان البرز با شکست حریف به مقام قهرمانی رسید.
این دیدار، جدال دو تیم خصوصی فوتبال کشور بود که پیش از این موفق شده بودند جواز حضور در رقابت‌های لیگ یک سال آتی را بدست بیاورند. کرجی‌ها در این مسابقه به لطف درخشش بازیکنان باتجربه‌ای مثل میثم نقی‌زاده، محمد پورمحمد و فرشاد قاسمی از سد حریف عبور کردند و جام قهرمانی را بالای سر بردند.
فرد البرز که مالکیت و هدایت آن را فرید صفایی‌فرد بر عهده دارد، آخرین نماینده مردم کرج بعد از تیم‌های از یاد رفته اکسین و گل ریحان است. دو تیمی که روزگاری به کهکشانی بودن در لیگ یک شهرت داشتند اما در حال حاضر هیچ اثری از آنها باقی نمانده!


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره