به نام پدر؛ نمایش درخشان فینال برای تو!

ورزش 3/فینال جذاب و تماشایی جام حذفی انگلیس با پیروزی ۱-۰ کریستال پالاس برابر منچسترسیتی در ورزشگاه اتحاد به پایان رسید تا فصل کابوس وار شاگردان پپ گواردیولا با از دست رفتن آخرین جام قهرمانی تکمیل و همچنین کریستال پالاس بعد از سال ها موفق به کسب یک عنوان قهرمانی شود.
یکی از ستاره های درخشان کریستال پالاس در بازی امشب که نقش پررنگی در قهرمانی شاگردان اولیور گلاسنر ایفا کرد، دین هندرسون، دروازه بان ۱۸ ساله این تیم بود که با واکنش های فوقالعاده خود از جمله مهار پنالتی عمر مرموش به نوعی بهترین شب دوران حرفه ای خود را در ومبلی سپری کرد.
اولین واکنش جدی امشب هندرسون در همان دقایق ابتدایی و مهار ضربه ارلینگ هالند در محوطه شش قدم شکل گرفت. جایی که هالند در نزدیکی تیرک دورتر صاحب توپ شد اما ضربه او در شرایط نامتعادل را هندرسون به زیبایی و با دست مخالف بیرون کشید تا گل زودهنگام سیتیزن ها در دقیقه ۶ به ثمر نرسد.
پنج دقیقه بعد از این مهار فوق العاده، هندرسون این بار ضربه سر یوشکو گواردیول را به خوبی برگشت داد تا بازی همچنان بدون گل دنبال شود.
اوج درخشش هندرسون اما در دقیقه ۳۶ و جایی که او به زیبایی هرچه تمام عمر مرموش را در مصاف تک به تک از روی نقطه پنالتی ناکام گذاشت برمیگردد. جایی که دروازه بان پالاس با شیرجه به سمت راست خود دست مهاجم مصری حریف را خواند و روی ریباند نیز ضربه کم جان هالند را مهار کرد.
نیمه اول رویایی هندرسون همچنان ادامه داشت و او در دقایق پایانی نیز شلیک محکم جرمی دوکو را به زیبایی و مهار تک دست خود دور کرد تا نیمه نخست با برتری شاگردان گلاسنر به پایان برسد.
در دقایق پایانی نیمه دوم و در میان اوج استرس و التهاب هواداران منچسترسیتی نیز واکنش رویایی هندرسون، کلودیو اچه وری را در مصاف تک به تک ناکام گذاشت و در نهایت بازی با برتری ۱-۰ کریستال پالاس به پایان رسید تا دروازه بان سابق منچستریونایتد با درخشش مثالزدنی خود مانع از ثبت آخرین قهرمانی کوین دی بروینه در منچسترسیتی شود.
هندرسون در گفتگوی کوتاه خود با خبرنگاران بعد از پایان بازی گفت: از قبل میدانستم پنالتی مرموش را مهار میکنم و میدانستم به کدام طرف شوت میزند.
من پدرم را در ابتدای فصل از دست دادم و امروز و در این لحظه دلم برای او تنگ خواهد شد. او در هر لحظه کنار من بود و این برد را به خودش تقدیم میکنم. "