نماد آخرین خبر

جلسه مدیران باشگاه پرسپولیس برای بودجه آکادمی

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
جلسه مدیران باشگاه پرسپولیس برای بودجه آکادمی

ورزش 3/بودجه آکادمی فوتبال باشگاه پرسپولیس، در نشست ویژه با حضور مقام‌های باشگاه و مدیران آکادمی بررسی و تعیین تکلیف شد تا برای تصویب به هیات مدیره تقدیم شود.

هیات مدیره پرسپولیس بودجه آکادمی فوتبال باشگاه را بررسی خواهد کرد. پیمان حدادی، عضو هیات مدیره و معاون اقتصادی، حسین بادامکی، معاون ورزشی، رضا شاهرودی، مدیر آکادمی فوتبال پرسپولیس و تعدادی دیگر از مسوولان آکادمی امروز (یک‌شنبه) در محل ساختمان مرکزی باشگاه با یکدیگر تشکیل جلسه دادند.
در این نشست درباره مسایل مالی و بودجه آکادمی و همچنین بخش مالی قراردادهای مربیان تبادل نظر و تعیین تکلیف شد. به این ترتیب مقرر شد؛ بودجه برای بررسی نهایی و اخذ مصوبه به هیات مدیره باشگاه تقدیم خواهد شد.
آکادمی باشگاه در سال گذشته عملکرد موفقی داشت و دو قهرمانی و دو نایب قهرمانی را به دست آورد و چند بازیکن به تیم بزرگسالان تزریق شدند.
اسماعیل کارتال و دستیارانش نظارت ویژه‌ای روی آکادمی باشگاه دارد و نشان داده که روی سرمایه بازیکنان جوان حساب می‌کند.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره