نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
ورزشی

اولین صحبت‌های پیام نیازمند به عنوان گلر پرسپولیس

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
اولین صحبت‌های پیام نیازمند به عنوان گلر پرسپولیس

ورزش 3/پرسپولیس فصل را با غم و اندوه فراوان به پایان رساند. هوادارانی که آنقدر جام در این سال‌ها دیده بودند و به قهرمانی عادت داشتند به یکباره شاهد ضعیف‌ترین فصل یک دهه اخیرشان بودند و سرخ‌ها حتی موفق به کسب سهمیه آسیایی هم نشدند.
با این حال باشگاه پرسپولیس برای تیم‌سازی و زدن شبیخون به نقل و انتقالات، مذاکرات با بازیکنان مدنظر کارتال را یک ماه قبل از پایان لیگ شروع کرد و حالا تنها چهار روز پس از برگزاری جشن قهرمانی تراکتور، از پنج خرید جدیدش به طور رسمی رونمایی کرده است.
تا اینجای کار بزرگترین نقل و انتقال فوتبال این فصل ایران مربوط به پیام نیازمند بوده و از حالا به بعد باید کاپیتان سپاهان را با لباس سرخ ببینیم. اتفاقی که بعد از انتقال جنجالی علیرضا بیرانوند به تراکتور، یک انتقال بزرگ دیگر میان گلرهای ایرانی محسوب می‌شود.
امروز مجری لایو تلویزیون پرسپولیس به این شکل پیام را معرفی کرد:"خانم‌ها، آقایان این شما و این هم گلر ارتش سرخ، پیام نیازمند." پیام و بک‌گراند قرمز رنگ، اتفاقی بزرگ که قطعا برای بسیاری از هواداران سپاهان ناراحت کننده است.
پیام نیازمند در مورد پروسه پیوستنش به پرسپولیس گفت: وقتی صحبتش پیش آمده بود، هواداران پرسپولیس که اینور و آنور من را می‌دیدند خیلی لطف داشتند و دوست داشتند این اتفاق بیفتد. جا دارد بک تشکر کنم از حاج آقا درویش که ددپر سه سال و نیم، چهار سال گذشته خیلی پیگیر این انتقال بودند یعنی از زمانی که من پرتغال بودم ولی هر سری به یک دلیل این اتفاق نمی‌افتاد. ایشان این مدت خیلی زحمت کشیدند و خیلی احترام گذاشتند. خودم هم خیلی هیجان زده و خیلی بی تابم که اولین بازی‌ام را انجام بدهم و دوست دارم هواداران پرسپولیس را از نزدیک ببینیم.
او سپس در برنامه زنده قراردادش را کنار درویش به امضا رساند و آماده ادامه صحبت‌هایش شد. پیام در مورد الگویش که احمدرضا عابدزاده بوده، گفت: جدای از مسائل فنی‌شان، اخلاق ایشان زبانزد بوده و ایشان را خیلی دوست داشتم و برای‌شان احترام قائلم. چندین و چند بار ایشان را از نزدیک دیدم و هم نسبت به خودشان ارادت دارم و هم نسبت به پسرشان، امیر.

نیازمند از هواداران تقاضای حنایت کرد و گفت: می‌خواستم یک بار دیگر هم از آقای درویش و هم از باشگاه پرسپولیس تشکر کنم. واقعا چند سال پیگیر این انتقال بودند و خداراشکر این اتفاق بالاخره افتاد و من هم سعی می‌کنم تلاش کنم و از هواداران خوب پرسپولیس می‌خواهم از من حمایت کنند. مسئولیت سنگینی دارم و باید همه سعی و تلاش‌مان را کنیم به کمک هواداران بهترین نتایج را کسب کنیم و خوشحال‌شان کنیم.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

00:00/00:00

اولین صحبت‌های پیام نیازمند به عنوان گلر پرسپولیس

اولین صحبت‌های پیام نیازمند به عنوان گلر پرسپولیس
00:00
00:00
اولین صحبت‌های پیام نیازمند به عنوان گلر پرسپولیس
1 / 1
اولین صحبت‌های پیام نیازمند به عنوان گلر پرسپولیس
00:00
00:00
0 MB
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره