نماد آخرین خبر

فرگوسن از دیدن شکست یونایتد زجر کشید

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
فرگوسن از دیدن شکست یونایتد زجر کشید

ورزش 3/تیم روبن آموریم چهارشنبه شب نمایشی ضعیف ارائه داد و فصل تلخ منچستریونایتد را با این شکست تکمیل کرد. یونایتد اکنون در رده شانزدهم جدول لیگ برتر قرار دارد و تنها یک بازی باقی‌مانده تا پایان فصل دارد. آن‌ها فصل آینده برای دومین بار در ۳۵ سال اخیر در هیچ رقابت اروپایی حضور نخواهند داشت.
ده‌ها هزار هوادار منچستریونایتد برای تماشای فینال به بیلبائو سفر کرده بودند به امید اینکه فصل را با یک جام به پایان برسانند، اما ناامیدانه بازگشتند؛ چرا که گل برنان جانسون نخستین جام تاتنهام در ۱۷ سال گذشته را رقم زد.

سر الکس فرگوسن نیز در ورزشگاه سن مامس حاضر بود. او در جایگاه مدیران در کنار جیم راتکلیف، مالک باشگاه، و آورام گلیزر نشسته بود.فرگوسن، پرافتخارترین مربی تاریخ باشگاه که با جمله معروفش «پسرها، این فقط تاتنهامه!» بازیکنانش را برای بازی مقابل تیم شمال لندنی به هیجان می‌آورد، پس از سوت پایان بازی، به‌وضوح آزرده و ناراحت به‌نظر می‌رسید.
ویدیویی که در اینستاگرام منتشر شده، نشان می‌دهد که این مرد ۸۳ ساله با حالتی بسیار ناراحت به جشن قهرمانی بازیکنان تاتنهام نگاه می‌کند.

واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی سریع و پرشمار بود. یکی نوشت: «سر الکس فرگوسن کاملاً از چیزی که آن شب دید عذاب می‌کشید.»
برخی دیگر با او ابراز همدردی کردند. یکی از هواداران نوشت: «واقعاً دلم برایش می‌سوزد. اون این باشگاه را ساخت، آن را به اوج برد ولی همه‌ چیز بلافاصله بعد از رفتنش فروپاشید.»
و فرد دیگری نوشت: «در این چند سال چقدر زجر کشیده!»


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره