نماد آخرین خبر

فصل حسین‌نژاد با پاس گل تمام شد

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
فصل حسین‌نژاد با پاس گل تمام شد

ورزش 3/در چارچوب مسابقات هفته سی‌اُم و پایانی لیگ برتر روسیه، تیم فوتبال دینامو ماخاچ قلعه که محمدجواد حسین‌نژاد را برای سومین بازی پیاپی در ترکیب و خط میانی داشت، از ساعت 17 امروز (به وقت ایران) در ورزشگاه آنژی آرنا مقابل روستوف رده هشتمی قرار گرفت.
حسین‌نژاد که پیش از این در 23 بازی لیگ برتر روسیه سه گل به ثمر رسانده و دو پاس گل داده بود، نمایش خوبی در مسابقه امروز مقابل روستوف و تیمی که محمد محبی را به علت مصدومیت در اختیار نداشت، ارائه داد و توانست تیمش را به گل اول بازی برساند
هافبک ایرانی دینامو ماخاچ قلعه در دقیقه 45 ارسال زیبایی از کرنر سمت چپ زمین انجام داد که سانتر او را اگاس کاسینتورا تبدیل به گل کرد و تیمش با برتری یک بر صفر مقابل روستوف به رختکن رفت.
کاسینتورا که گل اول بازی را زده بود، در دقیقه 62 از زمین اخراج شد و در دقیقه 68 هم حسین‌نژاد از زمین بیرون رفت که پنج دقیقه پس از آن روستوف توانست به گل تساوی دست پیدا کند.

روستوف هم در دقایق پایانی مسابقه یک اخراجی داد تا در نهایت این مسابقه با تساوی یک بر یک خاتمه پیدا کند و دینامو ماخاچ قلعه با پاس گل هافبک ایرانی خود یک امتیاز بگیرد و با کسب 29 امتیاز و صعود یک پله‌ای، لیگ برتر روسیه را با ایستادن در رتبه یازدهم جدول تمام کند و یاران محبی نیز با 39 امتیاز در جایگاه هشتم ماندند.

 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره