نماد آخرین خبر

هوش مصنوعی قهرمان چمپیونزلیگ را گفت

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
هوش مصنوعی قهرمان چمپیونزلیگ را گفت

ورزش 3/چت جی‌پی‌تی معتقد است امشب شانس پاری‌سن‌ژرمن برای فتح لیگ قهرمانان بیشتر از اینتر خواهد بود.
فصل فوتبال اروپا تا زمانی که تیمی به عنوان قهرمان لیگ قهرمانان تاج‌گذاری نکند، به پایان نمی‌رسد. امشب، پاری‌سن‌ژرمن و اینتر میلان در فینالی دشوار در ورزشگاه آلیانز آرنا، خانه بایرن مونیخ، رو در رو خواهند شد تا بهترین تیم قاره کهن مشخص شود. این بازی از ساعت 22.30 به وقت تهران آغاز می‌شود. پس از غلبه بر آرسنال و بارسلونا، هر دو تیم فرصت دارند تا فصل را به بهترین شکل ممکن به پایان برسانند: پی‌اس‌جی با کسب اولین قهرمانی اروپایی خود تحت هدایت لوئیس انریکه و اینتر با فتح چهارمین عنوانش در تاریخ.
هر کس ممکن است تیم مورد علاقه خود را داشته باشد، اما هوش مصنوعی نیز نظری در این باره دارد. از آن پرسیده شد کدام تیم شانس بیشتری برای قهرمانی دارد و پاسخش واضح بود، همراه با توضیح دلایل این پیش‌بینی.
از یک سو، پی‌اس‌جی اکنون تیمی با قدرت جمعی است و دیگر مانند دوران امباپه، نیمار و مسی به ستارگان فردی وابسته نیست. بازی این تیم هماهنگ‌تر شده و هافبک‌هایش بسیار مسلط هستند. با حضور بازیکنانی مثل عثمان دمبله و خویچا کواراتسخلیا در خط حمله، پی‌اس‌جی تیمی بسیار قدرتمند نشان داده است.
از سوی دیگر، اینتر تیمی بسیار مستحکم است با دفاعی نفوذناپذیر که تنها بارسلونا موفق شد در مرحله حذفی با زدن ۶ گل آن را به چالش بکشد، هرچند این موضوع تقریباً حضور اینتر در فینال را به خطر انداخت. در خط حمله، اینتر به ستارگانی مثل لائوتارو مارتینز و مارکوس تورام تکیه دارد که یکی از زوج‌های هجومی مرگبار اروپا را تشکیل داده‌اند. خط هافبک اینتر نیز با بازیکنان باتجربه‌ای چون آچربی، بارلا، چالهان‌اوغلو و دومفریس تقویت شده است.
با در نظر گرفتن این دلایل، چت‌جی‌پی‌تی «احتمال ضمنی پیروزی حدود ۶۰ درصد» را به پی‌اس‌جی اختصاص داده و شانس ۴۰ درصدی را برای اینتر در نظر گرفته است.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره