نماد آخرین خبر

تصمیم جدی آلگری؛ ستاره میلان فروشی نیست

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
تصمیم جدی آلگری؛ ستاره میلان فروشی نیست

ورزش 3/به نظر می‌رسد که تئو هرناندز و تیجانی ریندرز در آستانه‌ خداحافظی با میلان هستند اما شرایط لیائو متفاوت است. بسیاری از مسائل در مقایسه با فصل گذشته تغییر کرده‌اند و همچنان در حال تغییر هستند اما این انقلاب به هیچ‌ وجه شامل شماره ۱۰ میلان نمی‌شود که ظاهراً یکی از ارکان اصلی دوره‌ جدید این تیم با حضور آلگری روی نیمکت روسونری خواهد بود.
این سرمربی اهل توسکانی هرگز تحسینش نسبت به استعداد این بازیکن پرتغالی را پنهان نکرده است، تا جایی که در دوران حضورش در یوونتوس نیز به‌ عنوان رقیب بارها از او تمجید کرده بود. بنابراین می‌توان گفت که آلگری واقعاً آرزوی هدایت او را داشت. چه کسی بهتر از این ستاره پرتغالی می‌تواند توانایی آلگری در دفاع مستحکم و ضدحملات مرگبار را به اوج برساند؟
حالا روزنامه ایتالیایی کوریره دلو اسپورت مدعی شده است که بازگشت آلگری به نیمکت میلان بهترین فرصت برای این مربی ایتالیایی است و او بدون تردید این فرصت را از دست نخواهد داد. او در ساعات ابتدایی پس از بازگشتش به روسونری با لیائو صحبت کرد، هم به‌ صورت مستقیم و هم از طریق باشگاه و پیامی روشن و بدون نیاز به تفسیر به او رساند: «می‌خواهم بمانی».

به‌ عبارتی دیگر: لیائو باید بماند چون در میلان جدید نقش محوری جدیدی خواهد داشت. آلگری قصد دارد نواقص او را برطرف کند و توانایی‌هایش را پرورش دهد تا پروژه‌ای فنی را شکل بدهد که بتواند ابتدا میلان را به اوج فوتبال ایتالیا و سپس اروپا بازگرداند.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره