نماد آخرین خبر

هشدار علیرضا فغانی به هری‌کین: حواسم هست، تمارض نکن!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
هشدار علیرضا فغانی به هری‌کین: حواسم هست، تمارض نکن!

ورزش 3/تذکر علیرضا فغانی به کین در جریان بازی بایرن مونیخ و بوکاجونیورز مورد توجه بسیاری قرار گرفت.
  بایرن مونیخ شب گذشته در حالی در دومین دیدارش در مرحله گروهی رقابت‌های جام جهانی باشگاه‌های ۲۰۲۵ روبروی بوکاجونیورز به میدان رفت که فغانی قضاوت این بازی را برعهده داشت و توانست بار دیگر عملکرد خوب و قابل قبولی را در این دیدار داشته باشد.
این دومین دیداری بود که قضاوت آن برعهده این داور ایرانی قرار داشت و پیش از این هم فغانی در بازی افتتاحیه این مسابقات که بین اینترمیامی و الاهلی مصر برگزار شد، به عنوان داور وسط حضور داشت و در آن بازی هم نمره قبولی را از کارشناسان فیفا و همچنین فوتبال دوستان دریافت کرد.
اما صحنه جالبی که در این بازی رخ داد و توجه بسیاری را به خود جلب کرد مربوط به تذکری بود که فغانی روی یک صحنه به کین داد. این ستاره بایرن مونیخ و کاپیتان تیم ملی انگلیس پس از برخوردی که داشت روی زمین افتاده بود و سعی در گرفتن خطا و استراحت بیشتر در گرمای آمریکا داشت


با این حال، فغانی به سمت هری کین رفت و با قاطعیت به او تذکر داد که زودتر از جایش بلند شود تا بازی بار دیگر به جریان بیفتد و همچنین به او اعلام کرد که همه اتفاقات را به دقت زیر نظر دارد و در صورت رخ دادن هر برخورد منجر به خطا، اقدام لازم را انجام خواهد داد. این صحنه مورد توجه بسیاری از فوتبال دوستان ایرانی قرار گرفته است.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره