نماد آخرین خبر

ذوب‌آهن زودتر از همه شروع می‌کند

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
ذوب‌آهن زودتر از همه شروع می‌کند

ورزش 3/شاگردان قاسم حدادی‌فر از دو روز دیگر تمرینات پیش‌فصل را آغاز خواهند کرد.
 تیم فوتبال ذوب‌آهن که قرار بود از روز بیست و ششم خردادماه تمرینات آماده‌سازی خود را زیر نظر قاسم حدادی‌فر، سرمربی جدیدش آغاز کند، به دلیل عدم حضور بازیکنانش در اصفهان و شرایط جنگی نتوانست این کار را انجام بدهد ولی به زودی چنین اتفاقی رخ می‌دهد.
سبزپوشان اصفهانی که پس از دو سال همکاری با محمد ربیعی دچار تغییر در کادر فنی شدند و حدادی‌فر، کاپیتان سابق خود را به‌عنوان سرمربی جدید انتخاب کردند، قرار است از دو روز دیگر تمرینات‌شان را آغاز کنند.
طبق برنامه اعلام شده به بازیکنان ذوب‌آهن، تمرینات از روز جمعه در مجموعه ورزشی ملت اصفهان آغاز می‌شود و نفرات جدید و تحت قرارداد با این باشگاه باید خودشان را به کادر فنی معرفی کنند.
ذوب‌آهن نخستین تیمی است که تمرینات پیش‌فصل را شروع می‌کند و سایر باشگاه‌ها نیز از اوایل هفته آینده برای شروع آماده‌سازی برنامه‌ریزی کرده‌اند.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره