نماد آخرین خبر

بی‌خیال اندریک، گونسالو را جایگزین او کنید!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
بی‌خیال اندریک، گونسالو را جایگزین او کنید!

ورزش 3/فرناندو مورینتس، ستاره سابق رئال مادرید، معتقد است که این باشگاه باید فضای بیشتری به گونسالو گارسیا بدهد.

گونسالو گارسیا به پدیده بزرگ رئال مادرید در جام باشگاه‌های جهان تبدیل شده است. این بازیکن در چهار بازی اخیر موفق به زدن سه گل و ارسال یک پاس گل شده و در غیاب کیلیان امباپه و اندریک به یکی از ارکان هجومی اصلی تیم ژابی آلونسو تبدیل شده است.
فرناندو مورینتس که در دو مقطع (۱۹۹۷ تا ۲۰۰۳ و ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۵) برای این تیم بازی کرده، در برنامه ال پارتیداسو ده کوپه، عملکرد فوق‌العاده گونسالو را تحسین کرد و حمایتش را از ادامه حضور او در تیم اصلی به جای اندریک ابراز کرد.
این مهاجم سابق رئال که حالا ۴۹ ساله است گفت: «من از بازی گونسالو لذت بردم، حضور او خبری فوق‌ العاده برای رئال مادرید است. همیشه گفته‌ام بازیکنان جوان باید هرچه دارند ارائه کنند تا فرصت بازی را به دست آورند و در تیم اصلی نقش کلیدی داشته باشند و گونسالو دقیقاً همین کار را انجام داده است.»

مورینتس همچنین در توصیه‌ای صریح به مدیران رئال مادرید گفت که به گونسالو به‌ عنوان مهاجم ذخیره شماره ۹ اعتماد کنند: «اگر رئال مادرید به فکر بودیمیر (اوساسونا)، ولاهوویچ (یوونتوس) یا بازیکنانی از این دست باشد، باید به بازار برود و مبلغ زیادی خرج کند.
اما فکر می‌کنم راه‌ حل ایده‌ آل تکیه بر گونسالو است. این بازیکن دقایق بازی و تاثیرش بر این تیم را خواهد داشت ولی در جام جهانی باشگاه‌ها، بدون تردید خبر بزرگ و سورپرایز رئال بوده است. من شخصاً ترجیح می‌دهم اندریک به‌ صورت قرضی به تیم دیگری برود تا بتواند دقایقی را که امسال نداشته، بازی کند و در عوض گونسالو جای اندریک را در این تیم بگیرد.»


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره