نماد آخرین خبر

جولان «بی‌اخلاق ها» در انتخابات کاراته

منبع
مهر
بروزرسانی
جولان «بی‌اخلاق ها» در انتخابات کاراته

مهر/ برخی افراد مرتبط با کاراته که نامزد مورد نظرشان برای انتخابات ریاست این فدراسیون ثبت نام کرده است، با عبور از خط قرمزها بدترین و زشت‌ترین توهین‌ها را به رقبای آنها انجام می‌دهند!
 بر اساس اعلام چند روز قبل دبیر فدراسیون کاراته مقدمات برگزاری مجمع انتخاباتی فراهم شده و ۲۸ تیرماه و در محل سالن فارسی آکادمی ملی المپیک رئیس فدراسیون کاراته برای چهار سال آینده انتخاب خواهد شد.
مجمعی که مدتهاست فعالان فضای مجازی که تعدادشان هم روز به روز در حال افزایش است بر طبل حواشی آن می‌کوبند. برخی افراد هم که به روزهای پایانی حضور در فدراسیون نزدیک شده اند و علاقمند به ترک اتاق مورد علاقه خود در ورزشگاه شهید کشوری نیستند با آب ریختن در آتش حواشی، نظاره گر شعله ور شدن آن هستند.
از تعویق ثبت نام نامزدهای انتخاباتی گرفته تا انجام فرآیند برگزاری انتخابات کمیسیون‌ها و.... همه و همه نشان از مجمعی پر حاشیه دارد. مجمعی که در نوع خود بی سابقه هم خواهد بود. چرا که قرار است برای اولین بار در تاریخ برگزاری مجامع انتخاباتی فدراسیون‌های ورزشی نمایندگان ورزشکاران در این مجمع حاضر نشوند. در واقع ورزشکاران به عنوان رکن اصلی ورزش مطرح هستند ولی قرار نیست در انتخاب رئیس فدراسیون کاراته نقشی داشته باشند.
مسئولان فدراسیون به جای رفع مشکلات موجود و هموار کردن مسیر حضور ورزشکاران در مجمع، صورت مسئله را پاک کردند. تصمیم گیرندگان فعلی کاراته با این نوع مدیریت راه را برای مهندسی معکوس انتخابات فراهم کرده‌اند تا اهداف خود و رسیدن شخص مورد نظر به صندلی ریاست را محقق کنند. ظاهراً نه تنها در فدراسیون کاراته، بلکه در وزارت ورزش هم غیبت نماینده ورزشکاران اهمیتی ندارد.
مزدا صوفی سرپرست فدراسیون کاراته شد تا در زمان مسئولیت خود شرایط را برای برگزاری مجمع فراهم کند، هر چند قاطبه خانواده این رشته پر جمعیت بسیار خرسندند که نام او را در جمع نامزدهای انتخابات نمی‌بینند، ولی این باعث نمی‌شود که مورد تندترین انتقادات قرار نگیرد.

افرادی که با شیوه‌های غیر اخلاقی سالهاست در کاراته جولان داده و به خواسته‌های غیر معقول خود رسیده اند حالا با توسل به فضای مجازی قصد دارند اعضای مجمع را برای رسیدن به خواسته خود تحت فشار قرار دهند.
در شرایط فعلی نکته بسیار مهمی که کاراته را آزار می‌دهد جو مسموم فضای مجازی است. فعالان این حوزه دست به هر کاری می‌زنند تا برای راهیابی فرد مورد نظر خود، رقبا را به هر شکل ممکن از میدان خارج کنند.
استفاده از کلمات رکیک و بی اخلاقی‌ها گسترده باعث شده تا برخی نامزدهای انتخابی عطای کار را به لقایش ببخشند. افرادی که نام خود را کاراته کا گذاشته‌اند اصل اولیه کاراته یعنی اخلاق را به فراموشی سپرده و چنان جولانی می‌دهند که در رفتار و گفتارشان بویی از اخلاق ورزشی نیست.
«وفاق و همدلی» را باید حلقه گمشده کاراته عنوان کرد. جایی که تمامی اهالی این رشته می‌توانند دست به دست هم داده برای ارتقا و موفقیت آن تلاش کنند. هر کسی سنگ خود را به سینه می‌زند. تا زمانی که دستی در آتش دارند همه چیز گل و بلبل است و وقتی هم که بیرون هستند دنیا به آخر رسیده و کاراته را ویران شده قلمداد می‌کنند.
با اندک کنکاش در شرایط سال‌های نه چندان دور کاراته می‌توان به این نتیجه رسید که دلیل اصلی فاصله گرفتن این رشته از سکوهای جهانی و آسیایی فاصله گرفته همین حلقه گمشده است.
در همه فدراسیون‌های ورزشی مشکلات و منتقدینی وجود دارند و نقدهای هم وارد است ولی آنچه در کاراته شاهد آن هستیم فراتر از انتقاد و… است. امید می‌رود در انتخابات ۲۸ تیرماه اعضای مجمع فدراسیون بهترین تصمیم را برای کاراته بگیرند.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره