نماد آخرین خبر

بازگشت سریع یک مهاجم به تیم قبلی با 4 گل

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
بازگشت سریع یک مهاجم به تیم قبلی با 4 گل

ورزش 3/مهاجم جنوبی پس از نیم‌فصل حضور در مس رفسنجان دوباره به آلومینیوم برگشت.
 تمرینات آلومینیوم اراک در حالی طی یک هفته اخیر دنبال شده که در کنار حضور مهره‌های قدیمی و بازیکنان جدید، رضا جبیره نیز پس از سپری کردن دوران کوتاه مدت در مس رفسنجان مجددا به جمع شاگردان سید مجتبی حسینی بازگشت و در اراک مشغول تمرین شد.
رضا جبیره که پس از دو سال و نیم حضور مستمر در آلومینیوم اراک، در نقل و انتقالات زمستانی گذشته با انتقال قرضی تا پایان فصل راهی مس رفسنجان شد و دوران درخشانی همراه با نارنجی پوشان داشت، دوباره به ایرالکو برگشته و در آماده‌سازی پیش فصل مشغول تمرین است.
این مهاجم جنوبی علی‌رغم پیشنهاداتی که داشت، به دلیل تعهد قراردادش به آلومینیوم اراک برگشت و زیر نظر حسینی مشغول تمرین شد تا آماده شروع فصل جدید لیگ برتر شود و روند درخشان خود در مس رفسنجان را ادامه بدهد
جبیره که دو سال قبل در آلومینیوم گل‌های حساسی ازجمله گل صعود به نیمه نهایی جام حذفی به ثمر رساند، در دور برگشت فصل اخیر 15 بازی برای مس رفسنجان انجام داد که موفق شد آمار 4 گل و 3 پاس گل را ثبت کند و با شرایط خوبی به جمع اراکی‌ها برگشت.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره