نماد آخرین خبر

آنفالوی دسته‌جمعی ریکاردو آلوز!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
آنفالوی دسته‌جمعی ریکاردو آلوز!

ورزش 3/در فوتبال ایران، کمتر بازیکن خارجی‌ای بوده که به اندازه ریکاردو آلوز در مدت کوتاهی چنین محبویتی در دل هواداران پیدا کند. هافبک پرتغالی تراکتور، با سبک بازی خاص، پاس‌های خلاقانه، شخصیت کاریزماتیک و البته چند گل مهم، نه‌فقط مهره‌ای کلیدی برای تیم بود، بلکه به یکی از محبوب‌ترین چهره‌های تبریز تبدیل شد؛ تا جایی که صفحه هواداری‌اش در اینستاگرام از مرز 300 هزار دنبال‌کننده گذشت، عددی کم‌نظیر برای یک بازیکن خارجی در فوتبال ایران، آن هم در یک باشگاه خارج از پایتخت.
اما داستان محبوبیت ریکاردو در تبریز، پایانی تلخ داشت. ماجرا از جایی شروع شد که آلوز در تمرینات پیش‌فصل فصل بیست‌وپنجم لیگ برتر شرکت نکرد. غیبت او در روزهایی که تیم با دراگان اسکوچیچ در حال بازسازی بود، باعث نگرانی هواداران شد. خیلی زود مشخص شد که او با ارسال درخواست فسخ یک‌طرفه قرارداد، در پی جدایی است؛ درخواستی که باشگاه تراکتور با آن موافقت نکرد و مسیر قانونی برای شکایت را در پیش گرفت.
تراکتور در واکنش به این خلف وعده، پرونده‌ای رسمی علیه آلوز تنظیم کرد و آن را به فیفا فرستاد. نکته مهم اما واکنش هواداران بود. کسانی که تا دیروز پست‌های این بازیکن را با قلب‌های قرمز و شعار «تراختور کبیر» پر می‌کردند، ناگهان تصمیم به واکنشی جمعی و نمادین گرفتند: آنفالو.
در کمتر از چند ساعت، صفحه‌ای که بیش از 305 هزار دنبال‌کننده داشت، با ریزشی عجیب مواجه شد؛ چیزی حدود 30 هزار نفر در چند ساعت، ریکاردو را آنفالو کرده‌ند. این موج نه با توهین و حمله، بلکه با سکوتی معنادار همراه بود. گویی هواداران تراکتور خواستند نشان دهند که پشت بازیکنی که به باشگاه و تعهداتش وفادار نیست، نمی‌مانند، حتی اگر آن بازیکن زمانی یکی از بهترین‌های زمین بوده باشد.

 ریکاردو آلوز چندی پیش رسیدن خود به ۳۰۰ هزار دنبال کننده را جشن گرفته بود.

در این میان، باید به یک نکته مهم دیگر هم توجه کرد: تراکتور بدون آلوز بیکار ننشست. این باشگاه دو هافبک میانی جدید جذب کرده و تیم را برای لیگ جدید بدون در نظر گرفتن آلوز بسته است. اسکوچیچ هرچند در جلسات ابتدایی حضورش بدش نمی‌آمد که ریکاردو برگردد، اما با گذشت زمان و دیدن جدیت بازیکن در ترک تیم، از این ایده فاصله گرفت. اکنون اگر هم بازگشتی در کار باشد، نه در زمین بازی که شاید در جلسات دادرسی فیفا و رای نهایی باشد.
دیروز محمدرضا زنوزی دو باشگاه استقلال و سپاهان را به تطمیع بازیکنش متهم کرد و گفت به او وعده قرارداد سنگین داده شده اما تراکتور اجازه حضور او در تیم دیگری در ایران را صادر نخواهد کرد.

 آلوز حدود یک ماه پس از جشن ۳۰۰ هزارتایی، با ریزش بیش از ۳۰ هزار فالوور خود مواجه شد.

ریکاردو که از تصویر استوری‌اش مشخص است در استانبول است، حالا در موقعیتی گیر کرده که نه فسخ قراردادش نهایی شده، نه باشگاهی جدید برایش مشخص است و نه جایی در تیم فعلی‌اش دارد. او در بن‌بستی کامل گرفتار شده؛ بدون تیم، بدون تمرین، و حالا بدون آن عشق و حمایتی که زمانی در تبریز از آن برخوردار بود.
 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره