نماد آخرین خبر

رئال مادرید امیدوار به جذب رودری در ازای ۲ بازیکن

منبع
تسنيم
بروزرسانی
رئال مادرید امیدوار به جذب رودری در ازای ۲ بازیکن

تسنیم/یکی از اهداف اصلی باشگاه رئال مادرید در پنجره نقل و انتقالات تابستانی، تقویت خط میانی بوده است، منطقه‌‌ای که ضعف آن در فصل گذشته، آسیب‌های فراوانی به تیم تحت هدایت کارلو آنچلوتی زد و اصلی‌ترین دلیل باخت سنگین آن برابر پاری‌سن‌ژرمن در مرحله نیمه نهایی جام جهانی باشگاه‌ها نیز بود.

در واقع از زمان بازنشستگی تونی کروس، رئالی‌ها هنوز نتوانسته‌اند جایگزینی در حد و اندازه ستاره آلمانی پیدا کنند که نقش او را به عنوان مغز متفکر حملات تیم ایفا کند. آنها اکنون روی گزینه‌ای دست گذاشته‌اند که شاید جذب آن بسیار سخت به نظر برسد و آن کسی نیست جز رودری هرناندس، برنده توپ طلای سال گذشته.

هافبک 29 ساله اسپانیایی بعد از خانه‌نشینی طولانی مدتش که نتیجه مصدومیت رباط صلیبی بود، به میادین برگشته است و بازی‌هایش در جام جهانی باشگاه‌ها هم به دل مدیران رئال مادرید نشسته است.

طبق گزارش سایت کات‌‌آفساید، رئالی‌ها امیدوارند بتواند سیتی را به فروش هافبک پیشین اتلتیکومادرید راضی کنند و یکی از گزینه‌های‌شان هم معاوضه بازیکن است. براساس ادعای این سایت، رئال آماده است که ادواردو کاماوینگا و رودریگو گوئس را به علاوه 40 میلیون یورو به سیتی بدهد و در عوض رودری را بگیرد.

از قرارداد فعلی رودری با سیتی دو سال دیگر باقیست و باشگاه انگلیسی هم پیش از این تأکید کرده که به هیچ پیشنهادی برای فروش او گوش نمی‌دهد. با این حال فکر جذب هافبک اسپانیایی از سر مدیران رئال خارج نمی‌شود و اگر آنها نتوانند امسال او را جذب کنند، سال آینده برای تحقق این هدف اقدام خواهند کرد. گفته می‌شود اگر رودری طی 12 ماه آینده قراردادش را تمدید نکند، سیتی با رقمی بین 60 تا 80 میلیون یورو به فروش او رضایت خواهد داد چرا که تنها یک سال دیگر به پایان قراردادش باقی خواهد ماند.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره