نماد آخرین خبر

برنده توپ طلا در شوک؛ فوتبال رحم ندارد

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
برنده توپ طلا در شوک؛ فوتبال رحم ندارد

ورزش 3/آیتانا بونماتی پس از شکست در فینال یورو مقابل انگلیس شجاعانه صحبت کرد. این بازیکن که دو بار برنده توپ طلا شده، پنالتی سرنوشت‌سازی را در ضربات پنالتی نفس‌گیر از دست داد که باعث شکست تیم ملی اسپانیا شد. او پس از این شکست تراژیک با شبکه RTVE مصاحبه کرد و سعی نکرد خود را پنهان کند.
با وجود دریافت جایزه بهترین بازیکن تورنمنت، غم و اندوه چهره آیتانا بونماتی را فرا گرفته بود. او گفت: «در شوک هستم. ما همه توانمان را گذاشتیم. روزهای زیادی اینجا بودیم. باید بابت اشتباه خودم در پنالتی‌ها عذرخواهی کنم و به حریف تبریک می‌گویم. ما بازی خوبی انجام دادیم.»

او افزود: «از نظر بازی، ما برتر بودیم، اما همه چیز به این خلاصه نمی‌شود. باید توپ را وارد دروازه کرد. در نهایت به پنالتی‌ها می‌رسد و همه چیز به آن بستگی دارد. حالم بد است، ما خیلی سخت برای این لحظه تلاش کردیم. همین اتفاق در بارسلونا در لیگ قهرمانان برایمان افتاد.»
بازیکن اسپانیایی ادامه داد: «بازی در دست ما بود. همه چیز را واضح می‌دیدیم، ما برتر بودیم. آن‌ها موقعیت چندانی نداشتند. تقصیر هیچ‌کس نیست، همه با هم بازی می‌کنیم، همه با هم می‌بریم و همه با هم می‌بازیم. الان ناامیدم و این درد خیلی بی‌رحمانه است، چون همه چیز در یک روز تعیین می‌شود، یا همه چیز یا هیچ چیز.»
او در پایان گفت: «الان انگار همه چیز بد است، اما فکر می‌کنم ما بهترین عملکرد را داشتیم، بهترین بازی را کردیم و بااستعدادترین بودیم. اما همه چیز به اینها بستگی ندارد. حمایت و انتظارات زیاد را قدر می‌دانیم. پیروزی هواداران بیشتری می‌آورد. متأسفم، اما برمی‌گردیم. هدف بعدی جام جهانی است. دوباره تلاش خواهیم کرد. نسل طلایی و بازیکنان جوانی داریم و عذرخواهی می‌کنم، به خاطر خودمان و به خاطر همه کسانی که از ما حمایت می‌کنند.»


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره