نماد آخرین خبر

حسادت وینیسیوس به امباپه کار دست رئال داد

منبع
فارس
بروزرسانی
حسادت وینیسیوس به امباپه کار دست رئال داد

فارس/وینیسیوس جونیور اعلام کرد که خواهان دستمزد بیشتری نسبت به امباپه است چرا که می‌خواهد به پردرآمدترین بازیکن تیم رئال مادرید تبدیل شود.
  موضوع تمدید قرارداد وینیسیوس جونیور ۲۵ساله و رئال‌مادرید این روزها به بحث داغ رسانه‌ها تبدیل شده و این سوال مطرح است که آنها می‌توانند به نقطه مشترکی برسند؟ درخواست وینیسیوس برای تمدید که از کیلیان امباپه پیشی گرفته، مذاکرات قرارداد را متوقف کرده است. بر اساس گزارش روزنامه اسپورت، وینیسیوس ابراز نارضایتی کرده و هرگز شرایط حقوق پیشنهادی رئال‌مادرید را تأیید نکرده است بر همین اساس مذاکرات قرارداد کاملاً متوقف شده است.هواداران وینیسیوس با درخواست حقوق خالص بیش از ۲۵ میلیون یورو رئال‌مادرید را تحت‌فشار قرار داده‌اند. قرارداد فعلی او تا تابستان ۲۰۲۷ اعتبار دارد و ازآنجایی‌که تنها یک سال از این فصل باقی‌مانده، زمان به نفع وینیسیوس است. اسپورت خاطرنشان کرد: «این درام هنوز چند خط داستانی مهم دارد. انتظار می‌رود مذاکرات قرارداد وینیسیوس نبردی طولانی باشد چرا که او عجله‌ای برای مذاکرات ندارد و طرف تصمیم‌گیرنده نیز رئال‌مادرید است».
وینیسیوس در فصل ۲۰۲۳-۲۰۲۴ در ۳۹ بازی ۲۴ گل و ۹ پاس گل داشت و خود را به‌عنوان یک بازیکن غیرقابل‌انکار در سطح جهانی تثبیت کرد. به همین دلیل صحبت‌هایی مبنی بر اینکه توپ طلا از آن اوست مطرح شده بود اما نتایج رأی‌گیری او را پس از رودری از منچسترسیتی در رتبه دوم قرارداد. بااین‌وجود، وینیسیوس خواستار حقوق بیشتری نسبت به امباپه است. گارسیا گزارش داد: «پس از صحبت با نزدیکان وینیسیوس، آنها ادعا می‌کنند که ممکن است سوءتفاهمی در مورد قصد وینیسیوس برای امضای قرارداد جدید وجود داشته باشد. این بازیکن با حقوق ۲۰ میلیون یورویی موافقت نکرده و او می‌گوید که می‌خواهد به پردرآمدترین بازیکن تیم تبدیل شود و نوبت مادرید است که اقدام کند.»


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره