نماد آخرین خبر

بدرقه باشکوه سون در آخرین بازی برای تاتنهام

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
بدرقه باشکوه سون در آخرین بازی برای تاتنهام

ورزش 3/در بازی برابر نیوکسل، سون هیونگ مین با چشمان اشک‌بار زمین بازی را ترک کرد. ستاره تاتنهام با گارد افتخار و در آغوش گرفتن هم‌تیمی‌ها بدرقه شد.

سون هیونگ مین در آخرین بازی خود برای تاتنهام باشکوه بدرقه‌ شد. 
سون نتوانست جلوی اشک‌هایش را بگیرد و در جریان آخرین بازی تور پیش‌فصل تاتنهام مقابل نیوکسل یونایتد با این باشگاه وداع کرد.


این بازیکن کره‌ای روز پس از اعلام رسمی جدایی‌اش از تاتنهام پس از ده سال حضور در شمال لندن، در کنفرانسی مطبوعاتی، بازی را در ورزشگاه جام جهانی سئول آغاز کرد.
او بیش از یک ساعت در زمین حضور داشت و هر لمس توپ و حرکتش تشویق‌های بلند هواداران در استادیوم را به دنبال داشت. در دقیقه 67، توماس فرانک، سرمربی جدید تاتنهام، با تعویض کاپیتان تیم، بدرقه‌ای درخور دوران حضور سون در این باشگاه به او هدیه کرد. 

این تعویض باعث شد تا سون با تشویق‌های پرشور هواداران و بازیکنان داخل و خارج زمین، مورد تقدیر قرار گیرد. او روی نیمکت نیز نمی‌توانست جلوی اشک‌هایش را بگیرد.
لازم به ذکر است که این بازی با تساوی 1-1 پایان یافت. جانسون برای اسپرز گل زد و بارنز نیز بازی را به تساوی کشاند.
 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره