نماد آخرین خبر

پشت‌پرده جدایی گندوز از پرسپولیس

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
پشت‌پرده جدایی گندوز از پرسپولیس

ورزش 3/الکسیس گندوز پس از تنها یک فصل حضور در پرسپولیس، مقصد جدید خود را برای ادامه فوتبال انتخاب کرد.
  الکسیس گندوز ۴۸ ساعت خبرساز را در فضای خبری فوتبال ایران پشت سر گذاشت و در حالی که نامش به عنوان گزینه خط دروازه تراکتور به گوش می‌رسید و حتی این انتقال یک جابجایی محتمل پیش‌بینی می‌شد، اما او تصمیم گرفت بر توافق قبلی خود با باشگاه الجزایری پایبند بماند و در فصل جام جهانی، یک انتقال آرام به لیگ کشورش داشته باشد. بنابراین فوتبال ایران روز گذشته را با این خبر آغاز کرد: الکسیس گندوز به مولودیه پیوست – یک نفس راحت برای باشگاه پرسپولیس.
نفس راحت از آن جهت که اگر الکسیس به تراکتور ملحق می‌شد، این یک داستان و ماجرای جدید برای رضا درویش بود که مدعی است توافقنامه‌ای را به امضای گندوز رسانده که دو فصل به تیم‌های مدعی قهرمانی در ایران ملحق نشود؛ اتفاقی که در نهایت رخ داد و او به لیگ الجزایر بازگشت.
گندوز تابستان گذشته و پس از جدایی علیرضا بیرانوند به پرسپولیس پیوست و در لیگ بیست‌وچهارم در ترکیب اصلی سرخ‌پوشان به میدان رفت و نمایش‌هایی نسبتاً مطمئن داشت، اما با این حال، جذب پیام نیازمند در تابستان جاری از سوی مدیران پرسپولیس، نشان‌دهنده تصمیم کادر فنی برای تغییر شماره یک تیم بود؛ تصمیمی که منجر به پایان کار گندوز در جمع سرخ‌ها شد.
این دروازه‌بان ۲۹ ساله الجزایری در حالی از جمع سرخ‌ها جدا شد که قراردادی سه‌ساله با این باشگاه داشت، اما پس از مذاکراتی فشرده، حاضر شد در ازای بخشش مبلغ قرارداد خود و شرط عدم حضور در تیم‌های رقیب لیگ برتری، رضایت‌نامه‌اش را دریافت کند تا با حضور در یک تیم جدید، شانسش برای حضور در جام جهانی و رقابت در ترکیب اصلی تیم ملی الجزایر را از دست ندهد.
این در حالی بود که شایعاتی درباره احتمال حضور گندوز در تراکتور و مذاکره با این باشگاه شنیده می‌شد، اما به نظر می‌رسد همین شرط عدم حضور در تیم‌های رقیب پرسپولیس و البته اولویت گندوز برای انتخاب مسیری بدون حاشیه، او را مجاب کرد که به جای ورود به فضایی پرحاشیه در لیگ ایران، پیراهن باشگاه مولودیه را به تن کند؛ انتخابی که احتمالاً ریسک کمتری برای جایگاه او در تیم ملی به همراه دارد.
گندوز که سابقه بازی در لیگ فرانسه را دارد و فوتبالش را از آکادمی سنت‌اتین آغاز کرده، در سال منتهی به جام جهانی به دنبال حفظ آمادگی کامل و حضور ثابت در تیم ملی کشورش است. او در جام ملت‌های آفریقا ۲۰۲۳ یکی از چهره‌های تأثیرگذار تیم ملی الجزایر بود و پس از آن نیز در اردوهای مختلف تیم ملی کشورش شرکت داشت و همین موضوع باعث شد که ادامه حضور در میادین باشگاهی برای او از اهمیت بالایی برخوردار باشد.
دروازه‌بان سابق پرسپولیس علاوه بر تراکتور، گزینه‌هایی برای ادامه فعالیت در خارج از الجزایر هم داشت، اما در نهایت پیشنهاد رسمی مولودیه، گندوز را مجاب کرد که به فوتبال کشورش برگردد تا به این ترتیب، او بار دیگر در فضای آشنا و در کنار هواداران کشورش، به دنبال درخشش تازه‌ای باشد. البته این احتمال هم وجود دارد که او در صورت درخشش در نیم‌فصل اول، مجدداً مورد توجه تیم‌های خارجی قرار بگیرد و زمستان آینده لیگ الجزایر را ترک کند.


نکته جالب اینکه در صورت حضور گندوز در جام جهانی ۲۰۲۶ با تیم ملی الجزایر، باشگاه پرسپولیس نیز از این انتقال بی‌نصیب نخواهد بود و پاداشی در حدود ۱۲۰ هزار دلار از فیفا بابت این حضور دریافت خواهد کرد.
به این ترتیب حالا گندوز با انگیزه حضور در جام جهانی و تثبیت جایگاهش در ترکیب اصلی تیم ملی، فصل جدید را در لباس تیمی آغاز می‌کند که در سطح اول فوتبال الجزایر نامی پرآوازه دارد؛ بازگشت او به لیگ الجزایر می‌تواند فرصتی تازه باشد تا در شرایطی آرام‌تر، مسیر حرفه‌ای‌اش را دنبال کند.
این در حالی است که با کنار رفتن این گزینه خط دروازه تراکتور، حالا هموطن او انتونی ماندرئا تنها گزینه واقعی سرخپوشان تبریزی است.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره