نماد آخرین خبر

اندریک خبر خوش را به رئال داد

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
اندریک خبر خوش را به رئال داد

ورزش 3/ریکاوری مصدومیت اندریک کوتاه‌تر از حد انتظار خواهد بود و باید منتظر بازگشتش پس از فیفا دی سپتامبر باشیم.
 خبرهای خوبی برای رئال مادرید منتشر شده است. طبق گزارش مارکا، اندریک، مهاجم جوان برزیلی، از 8 سپتامبر (17 شهریور)، بلافاصله پس از اولین تعطیلات بین‌المللی فصل، می‌تواند به تمرینات گروهی بازگردد.
این استعداد جوام از ماه می گذشته به دلیل مصدومیت عضلانی در ناحیه همسترینگ متوقف شده بود. این آسیب او را مجبور به استراحت طولانی‌مدت کرد و مهم‌تر از همه، مانع حضورش در جام جهانی باشگاه‌ها شد، جایی که رئال مادرید در نیمه‌نهایی با شکست سنگین 4-0 مقابل پاری‌سن‌ژرمن حذف شد.
 اندریک که 14 بازی و 3 گل با پیراهن تیم ملی برزیل در کارنامه دارد، چند هفته پیش به بازگشت نزدیک بود، اما یک بازگشت مصدومیت روند بهبودی او را کند کرد. این مهاجم جوان که در این مدت ازدواج کرده، با احتیاط کامل در حال طی کردن مراحل توانبخشی است تا از مشکلات بیشتر جلوگیری کند و پیش از اولین بازی رسمی‌اش برای رئال مادرید به بهترین فرم بدنی برسد.
رئال مادرید حساب ویژه‌ای روی او برای آینده باز کرده و کادر پزشکی با دقت بازگشت او را که کمی بیش از یک ماه دیگر خواهد بود، زیر نظر دارد.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره