سه دقیقه عجیب هری کین مقابل تیم سابقش!

ورزش 3/ هری کین تصور نمیکرد اولین تقابل او با تیم سابقش تاتنهام تااین حد دراماتیک بشود. ستاره انگلیسی امروز برای اولین بار با پیراهن تیمی دیگر مقابل تاتنهام ایستاد، تیم سابق او که سالها با پیراهنش درخشیده و گلزنی کرده بود.
دو تیم بایرن مونیخ و تاتنهام از دقایقی پیش در یک بازی دوستانه به میزبانی باواریاییها در آلیانز آرهنا به میدان رفتهاند. همانطور که انتظار میرفت همه نگاهها به هری کین بود.
چرا که هری کین برای اولین بار مقابل تیمی به میدان رفته بود که برایش 280 گل زده بود؛ تاتنهام. هری کین در دقیقه 12 صاحب اولین موقعیت خود در این مسابقه شد و همان موقعیت را به گل تبدیل کرد. شوتی دقیق با پای چپ کافی بود تا در مقابل آمار 280 گل زده هری برای تاتنهام، او یک بار هم دروازه تیم سابقش را باز کرده باشد.
سه دقیقه بعد هری کین این فرصت را داشت که دومین گل خودش به تاتنهام را به ثمر برساند. خرید جدید تاتنهام، ژوائو پالینیا، که در روزهای اخیر از بایرن به این تیم انگلیسی پیوسته، یوسیپ استانیشیچ را سرنگون کرد و داور نقطه پنالتی را نشان داد.
هری کین وقتی پشت توپ ایستاد در آخرین لحظه به شکلی عجیب سر خورد و توپ را به آسمان کوبید. هری کین تا امروز هیچ پنالتیای برای بایرن از دست نداده بود و این اولین بار بود که او پنالتی را با پیراهن بایرن مونیخ گل نمیکرد.