گاریدو جشن قهرمانی رقیب را تماشا کرد

ورزش 3/تیم الاهلی طرابلس موفق شد به عنوان قهرمانی لیگ حرفهای لیبی دست پیدا کند.
تیم فوتبال الاهلی طرابلس با هدایت حسام البدری، سرمربی مصری خود، موفق شد با پیروزی در مرحله پایانی لیگ لیبی، عنوان قهرمانی لیگ برتر این کشور را برای چهاردهمین بار در تاریخ خود کسب کند.
الاهلی طرابلس در هفته پنجم و پایانی دور نهایی لیگ لیبی، با برتری دو بر صفر مقابل الهلال بنغازی، صدر جدول را از آن خود کرد و جام قهرمانی را بالای سر برد. این قهرمانی در حالی رقم خورد که با این نتیجه آنها یک گام دیگر به رکورد 18 قهرمانی تیم الاتحاد طرابلس نزدیک شدند
سرمربی الاهلی طرابلس در بیانیهای در صفحه رسمی خود در فیسبوک نوشت: «هواداران عزیز، امروز در حالی با افتخار قهرمان فوتبال لیبی شدم که چشم جهان بر ما بود. از فداکاریها و تلاشهایتان قدردانی میکنم، چرا که بدون شما نه قهرمان میشدیم و نه جام چهاردهم رقم میخورد.
حسام البدری سرمربی الاهلی، با این قهرمانی، توانست فتح لیگ را در سه کشور عربی مختلف فتح کند؛ او پیشتر با الاهلی مصر قهرمان لیگ مصر شده و با المریخ سودان هم به جام رسیده بود. او اکنون پنجمین مربی مصری است که به قهرمانی لیگ لیبی دست مییابد و این رکورد برایش در حالی ارزشمند میشود که تیم او در رقابت با الاتحاد که کارلوس گاریدو را به عنوان سرمربی داشت، قهرمان شود.