نماد آخرین خبر

ایجنت رونالدو بارسلونا را نجات داد

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
ایجنت رونالدو بارسلونا را نجات داد

ورزش 3/دیروز ژرژ مندس به کمک بارسا آمد و بدون او ثبت قرارداد رشفورد ممکن نبود.

فروش ترینکائو نقطه اوج تابستانی بود که مندس نزدیک به 30 میلیون یورو حاشیه مالی ایجاد کرد.  
ژرژ مندس، ایجنت قدرتمند، با مدیریت بارسلونا رابطه‌ای عالی دارد و بخشی از استراتژی برنامه‌ریزی این باشگاه است. او با فروش 50 درصد حقوق ترینکائو به اسپورتینگ لیسبون به مبلغ 11 میلیون یورو، به ثبت بازیکنان جدید بارسا کمک کرد. مندس در هفته‌های اخیر حدود 30 میلیون یورو حاشیه مالی برای بارسا ایجاد کرد و بدون تلاش‌های او، اختصاص شماره به بازیکنان جدید غیرممکن بود.  

مندس نتوانست ستاره‌های بزرگی را در این تابستان به بارسا بیاورد، اما قرارداد بلندمدت لامین یامال را تمدید کرد. او تلاش کرد دنزل دومفریس، مدافع اینتر، را با 25 میلیون یورو به بارسا بیاورد، اما مشکلات مالی مانع شد. با این حال، مندس با انتقال آنسو فاتی به موناکو (صرفه‌جویی 60 درصدی در حقوق) و فروش پائو ویکتور به اسپورتینگ براگا (12 میلیون یورو به علاوه 3 میلیون متغیر) به بارسا کمک کرد. 
فروش ترینکائو، که ابتدا قرار بود به لیگ برتر منتقل شود، به دلیل نبود پیشنهادهای بالا و تردید بازیکن، به صورت انتقال 50 درصد حقوق انجام شد. این آخرین اهرم مالی برای کاهش فشارهای اقتصادی بارسا بود.
 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره