نماد آخرین خبر

روز سخت بچه اصفهان میان عقل و قلب!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
روز سخت بچه اصفهان میان عقل و قلب!

ورزش 3/عباس حبیبی بازیکن قرضی سپاهان یکی از هافبک‌های ملوان مقابل این تیم خواهد بود.
عباس حبیبی، هافبک جوان و با انگیزه سپاهان، در فصل جدید به صورت قرضی برای ملوان بازی می‌کند و خیلی زود فرصت روبه‌رو شدن با تیم اصلی‌اش یعنی سپاهان را پیدا خواهد کرد. اتفاقی که برای دومین فصل متوالی این بازیکن را در مسیر انتقال قرضی و دوری از اصفهان قرار داده است.

حبیبی فصل گذشته با انتقال قرضی به شمس‌آذر پیوست و نیم‌فصل دوم را با نمایش‌های امیدوارکننده پشت سر گذاشت. او در پنج بازی پایانی لیگ به یکی از بازیکنان ثابت و مورد اعتماد رحمتی تبدیل شد و فصل را با گلزنی مقابل آلومینیوم به پایان رساند، مسیری که به نظر می‌رسید اعتماد برای بازی در سپاهان را فراهم کند و البته دوباره شرایط به شکل دیگری پیش رفت!

هافبک جوان سپاهان که حتی در تمرینات تیمش حضور داشت، اما به دلیل تراکم بالای بازیکنان هم‌پست و رقابت سنگین در پست‌های هافبک دفاعی و هجومی، با مشورت نویدکیا تصمیم گرفت سپاهان را ترک و به جمع ملوانی‌ها بپیوندد.

 
با تغییرات اساسی که ملوان در فصل جدید داشته، فرصت حضور حبیبی در ترکیب اصلی فراهم است و به احتمال زیاد او در دیدار برابر تیم سابقش بازی خواهد کرد؛ دیداری که برای او اهمیت خاصی دارد و می‌تواند سکوی پرتابی برای اثبات توانایی‌هایش باشد.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره