روزبه با درد وحشتناک همراه استقلال

ورزش 3/کاپیتان استقلال با وجود مصدومیت شدید همراه با اعضای این تیم در تبریز حضور دارد.
روزبه چشمی که هفته گذشته در زمان باز کردن دروازه تراکتور در مسابقه سوپرجام فوتبال ایران به علت ضربه شدید دروازهبان حریف دچار آسیب دیدگی جدی از ناحیه سر و کتف شد، روز گذشته همراه با کاوران آبیها از تهران به تبریز رفت ولی بعید به نظر میرسد بتواند در نخستین مسابقه فصل جدید لیگ برتر برابر قهرمان فصل قبل به میدان برود.
کاپیتان استقلال که سال گذشته یکی از بهترینهای تیمش بود و گل قهرمانی جام حذفی را به ثمر رساند، هفته قبل پس از باز کردن دروازه تراکتور، به علت مُشت ادیب زارعی به سرش دچار مصدومیت شد و با کتف روی زمین افتاد تا دو آسیب دیدگی در یک لحظه برای او به وجود بیاید.
چشمی که در زمان گلزنی در سوپر جام از ناحیه سر مصدومیت شدید پیدا کرد و در ادامه نیز کتف او دچار آسیب جدی شد، با وجود درد همراه با استقلال به تبریز رفته که حضورش در زمین در بازی امروز مقابل تراکتور با ریسک و خطر جدی برای او همراه خواهد بود.
روزبه که یک دهه است در استقلال حضور دارد و تجربه گلزنی مقابل تراکتور را داشته، نتوانسته در روزهای گذشته همراه با آبیها تمرین جدی داشته باشد و به همین علت حضورش در بازی امروز مقابل قهرمان فصل قبل مبهم است.