نماد آخرین خبر

هوشیدری: آینده روشنی را برای تمام ورزشکاران فعال در هاکی روی یخ پیش بینی می‌کنم

منبع
تسنيم
بروزرسانی
هوشیدری: آینده روشنی را برای تمام ورزشکاران فعال در هاکی روی یخ پیش بینی می‌کنم

تسنیم/سرمربی تیم هاکی روی یخ بانوان گفت: همیشه می‌گویند هر ورزش و هر ورزشکاری نیاز به توجه دارد اما من معتقدم که در حال حاضر در هاکی روی یخ، رئیس انجمن نیاز به حمایت دارد.
فرزاد هوشیدری اظهار داشت: از سه سالگی اسکیت اینلاین را آغاز کردم در ادامه اینلاین هاکی را در پیش گرفتم که پیستی وجود نداشت. در 30 سالگی کاپیتان اینلاین هاکی و قهرمان آسیا شدم. بعد از آن با توجه به پیشینه فعالیت یک ساله در هاکی روی یخ ترکیه همزمان با فعالیت در اینلاین هاکی، تجربیات خود را در اختیار دیگران گذاشتم و الان در آستانه بازنشستگی در هاکی روی یخ هستم و باید بگویم دل کندن از این رشته بسیار سخت است چرا که در 5-6 سال گذشته اتفاقات خوبی را در این رشته شاهد بودیم و سیر صعودی عجیبی داریم و سخت است که قسمتی از آن نباشید.

وی افزود: من سرمربی تیم ملی بانوان هم هستم. بانوان در این مدت در مسابقات بسیار خوش درخشیدند و امیدوارم در ادامه چالش‌های جدی‌تر داشته و رقبای قدرتمندی را برای آنها فراهم کنیم. 

بیشتر بخوانیدقربانی: تجهیز زیر ساخت‌ها در هاکی روی یخ خیلی مهم است

سرمربی تیم هاکی روی یخ بانوان تصریح کرد: کاوه صدقی مانند یک دونده ماراتن می‌دود و تا زمانی که دویدن او ادامه داشته باشد این ورزش همچنان پیشرفت خواهد کرد. اتفاقاتی که در هاکی روی یخ رقم می‌خورد را کمتر در سایر رشته‌ها و فدراسیون‌ها می‌بینیم. کاوه صدقی مانند یک دونده است که تا زمانی که می‌دود مشکلی نیست اما وقتی به یک ایستگاه می‌رسد نه آب هست و نه محل استراحت. او هم از طرف مسئولین باید دیده شود و از او حمایت شود، این ورزش پیشرفت می‌کند.

کاپیتان اینلاین هاکی کشورمان گفت: همیشه می‌گویند هر ورزش و هر ورزشکاری نیاز به توجه دارد اما من معتقدم که در حال حاضر در هاکی روی یخ، رئیس انجمن نیاز به حمایت دارد. آینده روشنی را برای تمام ورزشکاران فعال در هاکی روی یخ پیش بینی می‌کنم، آینده از آن این ورزشکاران است و پیشرفت آنها چشم نواز است و روی برنامه پیش می‌رویم.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره