نماد آخرین خبر

مهاجم بوسنیایی به استقلال رسید

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
مهاجم بوسنیایی به استقلال رسید

ورزش 3/ذوب آهن که زودتر از همه تیم‌های لیگ برتر کارش برای فصل جدید را آغاز کرد، از امتیازات اولین هفته مسابقات بی نصیب ماند. آنها در فولادشهر روی اشتباه دروازه بان خود تنها گل بازی را دریافت کردند و نتیجه را به پیکان باختند تا حالا تمام اهداف مهمشان را از بازی مقابل استقلال دنبال کنند.

شاگردان حدادی‌فر در مصاف با پیکان بد کار نکردند و حتی توپهایی را روی دروازه حریف بردند اما ضعف در خط حمله و تمام کردن کار به چشم می‌آمد. البته ذوبی‌ها که تابستان امسال نفراتی مثل مرتضی تبریزی، آرمان رمضانی و مجید علیاری را در خط حمله از دست دادند، سعی کردند با جذب بازیکنانی مثل احسان پهلوان و محمدجواد محمدی، شرایط را بهبود ببخشند.

احسان و محمدجواد در هفته اول به میدان رفتند اما جدیدترین مهاجم این تیم یعنی جنان زایموویچ از روی سکوها کار را دنبال کرد. مهاجم بوسنیایی در واپسین روزهای نقل و انتقالات به ذوب آهن آمده و حالا آماده است به این تیم کمک کند.

جنان به همراه آیاندا پاتوسی به اردوی ذوب آهن اضافه شد اما بر خلاف پاتوسی، با حضوری شاداب و فعال در تمرینات، موجبات رضایت و امیدواری کادر فنی را جلب کرده تا در بازی با استقلال همه منتظر رونمایی از او باشند.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره