آخرین تلاشهای استقلال برای بخشش ساپینتو

ورزش 3/مسئولان باشگاه استقلال در آستانه دیدار با ذوبآهن به دنبال بخشش ریکاردو ساپینتو هستند.
با وجود گمانه زنی های متعددی که در هفته های گذشته درباره احتمال کاهش محرومیت یا بخشش ریکاردو ساپینتو سرمربی استقلال صورت گرفته، اما این محرومیت همچنان پابرجا است و کمیته استیناف حکم جدیدی دراین خصوص صادر نکرده است.
در چنین شرایطی علی تاجرنیا و مدیران باشگاه استقلال تلاش های دوباره ای را برای بخشش ساپینتو انجام دادهاند و امیدوارند محرومیت سرمربی آبی پوشان به زودی بخشیده شود.
استقلالی ها در روزهای گذشته خواهان صدور حکم استیناف شدند و امیدوار بودند تا قبل از بازی با ذوب آهن حکم جدیدی مبنی بر بخشش ساپینتو بیاید، اما در فاصله کوتاه تا بازی هفته دوم لیگ برتر خبری از بخشش سرمربی پرتغالی نیست.
اگرچه مسئولان استقلال همچنان امیدوارند تا در جلسه صبح فردای استیناف اتفاق جدیدی رخ بدهد و ساپینتو بتواند در مصاف با ذوب آهن روی نیمکت بنشیند، اما بعید است چنین اتفاقی بیفتد و احتمالا بار دیگر شاهد سکونشینی سرمربی آبی پوشان در این مسابقه باشیم.
دیدار استقلال و ذوب آهن ساعت 19:30 روز سه شنبه 4 شهریور در ورزشگاه شهدای شهرقدس برگزار می شود.