به لطف داور و مسی؛ اینترمیامی در فینال!

ورزش 3/اینترمیامی با نتیجه ۱-۳ برابر اورلاندو سیتی پیروز شد تا به فینال لیگز کاپ برسد.
اینترمیامی نیمه شب گذشته به وقت ایران در مرحله نیمه نهایی رقابتهای لیگز کاپ روبروی اورلاندو سیتی به میدان رفت و با درخشش لیونل مسی و دو گلی که این بازیکن در جریان این بازی به ثمر رساند، موفق شد با نتیجه ۱-۳ برابر حریفش به پیروزی برسد و راهی بازی فینال شود.
اورلاندو سیتی حسرت موقعیتهای از دست رفته و تصمیمهای داوری را خواهد خورد، به خصوص پس از این که تیم اسکار پارخا پیش از پایان نیمه اول با نتیجه ۰-۱ پیش افتاد. ایوان آنگولو در دقیقه ۲۲ شاید بهترین موقعیت بازی را داشت، زمانی که در یک ضدحمله از خط دفاع عبور کرد و تنها اسکار اوستاری را مقابلش دید. اینترمیامی خوش شانس بود که ضربه او از کنار دروازه به بیرون رفت.
با این حال، پس از فشارهای مداوم در نیمه اول، آنها در واپسین لحظات موفق به گشودن دروازه حریف شدند. مارکو پاشالیچ شوتی زد که توپ پس از برخورد با دست ماکسی فالکون برگشت و در دقیقه ۴۶ گل شد. پس از بازبینی کامل، گل مورد تایید قرار گرفت.
آنگولو بار دیگر در یک موقعیت خطرناک برای اورلاندو نقش داشت اما این بار شانس با او یار نبود. او وارد محوطه شد و در یک موقعیت تک به تک برابر سرخیو بوسکتس قرار گرفت. با وجود این که این بازیکن توسط این ستاره سابق بارسلونا با زانو متوقف شد، داوران حتی پس از بازبینی هم اعلام پنالتی نکردند. پس از دو وقفه، اینترمیامی کارش را آغاز کرد.
تادئو آلنده در هوا با داوید برکالو درگیر شد و مدافع اورلاندو او را در محوطه سرنگون کرد. پس از بازبینی، یک پنالتی اعلام شد و مسی با خونسردی آن را تبدیل به گل کرد تا بازی مساوی شود. و این تازه شروع کار این ستاره آرژانتینی بود. جوردی آلبا که تقریباً در تمام بازی مهار شده بود، مسی را که به سمت محوطه در حال نفوذ بود پیدا کرد و با یک پاس دقیق او را صاحب توپ کرد تا مسی توپ را از پدرو گایسه عبور دهد و گل برتری را به ثمر برساند.
تلاسکو سگویا هم با یک ضربه دیدنی اختلاف را به سه گل رساند و صعود اینترمیامی به فینال را قطعی کرد.