نماد آخرین خبر

دیبو مارتینز: خداحافظ ویلا، به یونایتد می‌روم

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
دیبو مارتینز: خداحافظ ویلا، به یونایتد می‌روم

ورزش 3/امیلیانو مارتینز به استون ویلا اطلاع داده است که قصد دارد امروز به منچستریونایتد ملحق شود.
 اونای امری، سرمربی ویلا، از رفتار دیبو مارتینز که برنامه‌های تیم را پیش از بازی یکشنبه شب مقابل کریستال پالاس مختل کرد، به هیچ وجه راضی نبود.
دلیل؟ طبق ادعای امروز دیلی میل، دیبو به امری اطلاع داده است که دیگر برای ویلا بازی نخواهد کرد و قصد دارد همین امروز راهی منچستریونایتد شود
امری درباره غیبت مارتینز در ترکیب تیم دیشب برابر پالاس گفت: «ما به بازیکنانی نیاز داریم که 100 درصد متمرکز باشند. او نبود. این به ما کمک نمی‌کند. این یکی از شرایطی است که اکنون با آن روبرو هستیم و کمکی به تیم نمی‌کند.»
او افزود: «فردا پنجره نقل‌وانتقالات بسته می‌شود و ما انتظار داریم چیزی به بهبود ترکیب تیم اضافه شود. آرام باشید. یکی از این شرایط امی مارتینز است. فردا خواهیم دید و سپس سعی می‌کنیم پس از تعطیلات به تعادل برسیم و کار کنیم.»
مارتینز همچنین از عربستان سعودی پیشنهاد دارد، اما مشتاق است در اروپا بماند و به منچستریونایتد بپیوندد.
چندین بازیکن منچستریونایتد از پایان فصل گذشته که علاقه این باشگاه به مارتینز مشخص شد، انتظار داشتند او به تیم ملحق شود. آنها همچنین در ماه جولای تلاش جسورانه‌ای برای جذب قرضی او انجام دادند.
منچستریونایتد دو هفته است که با آنتورپ برای لامنس در حال مذاکره است و هنوز بر سر مبلغ به توافق نرسیده‌اند، در حالی که می‌دانند آنتورپ تحت فشار مالی برای فروش قرار دارد.


لامنس 23 ساله به‌عنوان گزینه‌ای برای آینده دیده می‌شود، در حالی که مارتینز 32 ساله با تجربه فراوان، آماده بازی در ترکیب اصلی است و شخصیتی دارد که بسیاری معتقدند اعتمادبه‌نفس جدیدی به خط دفاع متزلزل منچستریونایتد خواهد آورد.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره