ژاپن باز هم برد اما این دفعه سختتر

ورزش 3/تیم ملی والیبال ژاپن بازهم در یک دیدار دوستانه مقابل بلغارستان به برتری رسید.
تیم ملی والیبال مردان بلغارستان در دومین مسابقه دوستانه خود مقابل ژاپن، چهره به مراتب بهتری از خود نسبت به بازی اول نشان داد، اما در نهایت بازی را با نتیجه 3 بر 2 واگذار کرد.
در مقایسه با مسابقه اول، جیانلورنزو بلنجینی، سرمربی تیم، یک تغییر در ترکیب اصلی ایجاد کرد . مارتین آتاناسوف به جای گئورگی تاتاروف بازی را آغاز کرد و در تمام طول مسابقه در زمین ماند و با 9 امتیاز به کار خود پایان داد.
ژاپن مسابقه را با قدرت آغاز کرد و با ضربه اول فشار زیادی وارد کرد و 5 امتیاز مستقیم کسب کرد. تیم بلغارستان در دریافت توپ با مشکل مواجه شد و 25 بر 18، ژاپن این ست را برد.
در گیم دوم، تیم ملی بلغارستان دریافت را تثبیت کرد که باعث شد بازی تهاجمی بهتری ارائه دهد. بلغارستان ۲۵ بر ۲۳ ست دوم را برد. در ست سوم، بلغارستان عملکرد فوقالعادهای در دفاع داشت. 6 امتیاز از دفاع، که منجر به تسلط کامل و موفقیت با نتیجه 25 بر 21 در ست سوم شد.
در ست بعدی، ژاپن عالی کار کرد شد و سرعت بازی را تعیین کرد. میزبان با نتیجه 25 بر 17 پیروز شد و نتیجه را به تساوی کشاند. در بخش تعیینکننده ست پنجم، تیم ژاپن در حمله کارایی بهتری نشان داد و ست را با نتیجه 15 بر 10 به پایان رساند و برنده این بازی همانند بازی دیروز شد. این دیدار در حضور پر شور هواداران ژاپن برگزار شد.