نماد آخرین خبر

حمید درخشان: زنگ خطر برای فوتبال ما به صدا درآمده است

منبع
آنا
بروزرسانی
حمید درخشان: زنگ خطر برای فوتبال ما به صدا درآمده است

آنا/هافبک سابق تیم ملی گفت: بسیاری از ستاره‌های ما پا به سن گذاشته‌اند و طبیعی است که باشگاه‌های اروپایی به دنبال جذب بازیکنان جوان‌تر و پرانرژی‌تر باشند و در واقع این یک زنگ خطر برای فوتبال ایران است.
حمید درخشان در خصوص عملکرد تیم ملی در مسابقات کافا اظهار داشت: این رقابت‌ها بیشتر جنبه تدارکاتی داشت و فرصت مناسبی بود تا کادرفنی از بازیکنان جوانتر استفاده کند و این کار را انجام دادند. این بازی‌ها می‌توانست محکی برای بازیکنان باتجربه‌تر نیز باشد و در عین حال محک جدی برای جوانانی باشد که به تیم ملی دعوت شدند، تا مشخص شود آیا توانایی کمک به تیم ملی را دارند یا خیر. این تورنمنت در واقع بیشتر برای محک زدن بازیکنان جوان بود تا بتوانند خود را در چنین شرایطی نشان دهند. فراز و نشیبی که در عملکرد تیم دیده شد بیشتر به دلیل همین تغییرات و حضور بازیکنان تازه‌وارد بود. طبیعی است که چنین تجربه‌ای معیاری در اختیار سرمربی قرار می‌دهد تا ببیند کدام یک از جوان‌ها شایستگی حضور به‌عنوان بازیکن ثابت در تیم ملی را دارند.
حضور در کافا بهتر از بازی نکردن بود
البته برخی انتقاد کردند که چرا با تیم‌های قدرتمندتر بازی نمی‌کنیم. باید توجه داشت که شرایط بازی با تیم‌های بزرگ‌تر متفاوت است؛ بسیاری از تیم‌ها بنا به دلایل مختلف حاضر به رویارویی با ما نه در خانه و نه خارج از خانه نیستند. این مسئله بدون شک به ضرر تیم ملی و فوتبال ایران است چون اگر مقابل تیم‌های قدرتمند بازی کنیم، کیفیت بالاتری به دست می‌آوریم و نقاط ضعف‌مان آشکارتر می‌شود. مطمئنا بهره تیم‌های حریف از ما بیشتر بود. با این حال، حضور در این تورنمنت بهتر از بازی نکردن بود و دست‌کم فرصتی فراهم شد تا کادرفنی نقاط ضعف تیم را، به‌ویژه در خطوط دفاعی، میانی و حمله، شناسایی کند و در آینده برای اصلاح آن‌ها اقدام نماید. امیدوارم در ادامه، تیم ملی با کمترین اشتباه وارد میدان شود و نمایش بهتری داشته باشد.
ضعف ساختار دفاعی باید سریع اصلاح شود
او در مورد ضعف خط دفاعی تیم ملی و ثیت آمار منفی ۳ کلین‌شیت در ۱۰ بازی آخر گفت: در این تورنمنت نقاط ضعف زیادی آشکار شد که نیازمند بازسازی و اصلاح جدی به‌ویژه در خط دفاعی است. همین موضوع نشان‌دهنده اهمیت کار است. در بازی‌های اخیر مشکلات جدی در خط دفاعی داشتیم و اگر آن‌ها را برطرف نکنیم، مطمئنا در ادامه راه و به‌ ویژه در جام جهانی دچار مشکل خواهیم شد. کادر فنی به‌خوبی به این مسئله واقف است و می‌داند کجا باید اصلاح صورت بگیرد. وقتی در ۱۰ بازی اخیر یازده گل دریافت کرده‌ایم، این آمار جالبی نیست و قطعا باید اصلاح شود.

کیفیت فوتبال ایران کاهش پیدا است
درخشان در مورد کاهش تعداد لژیونرهای ایرانی در اروپا گفت: این مسئله به سن و سال بازیکنان نیز برمی‌گردد. بسیاری از ستاره‌های ما پا به سن گذاشته‌اند و طبیعی است که باشگاه‌های اروپایی به دنبال جذب بازیکنان جوان‌تر و پرانرژی‌تر باشند. در واقع این یک زنگ خطر بود که از دو سه سال پیش به صدا درآمد اما ما آن را جدی نگرفتیم. وقتی به نتایج اخیر نگاه می‌کنیم، می‌بینیم در رده باشگاهی آسیا و رده‌های ملی توفیقی نداشتیم. تنها تیم ملی بزرگسالان به لطف شرایط گروه‌بندی به جام جهانی رفت. این نشان می‌دهد که در زیرساخت‌های فوتبال هیچ پیشرفتی نداشته‌ایم و سازندگی در باشگاه‌ها جدی گرفته نمی‌شود. همین موضوع باعث می‌شود خروجی مناسبی برای تیم ملی نداشته باشیم و طبیعتا بازیکن صادرکننده به اروپا هم کم شود. اکنون لژیونرهای ما به سطح پایین‌تری مهاجرت می‌کنند که این نشان‌دهنده کاهش کیفیت فوتبال ایران است. اگر توجه جدی به این هشدار نشود، ممکن است در سال‌های آینده حتی هیچ توفیقی هم به دست نیاوریم.
باید نشان دهیم درجا نزده‌ایم
او در مورد دیدار مقابل ازبکستان گفت: تیم‌ها در حال رشد است و این نشان می‌دهد که در سال‌های اخیر سرمایه‌گذاری و تلاش زیادی داشته‌اند. ما باید در این دیدار طوری بازی کنیم که نشان دهد تیم ملی ایران نیز تغییراتی داشته و رشدی حاصل شده است نه انیکه در جا زده‌ایم. امیدوارم تیم ملی نمایش قابل قبولی ارائه دهد و ثابت کند که در این مدت تغییرات و جابجایی‌های مثبتی رخ داده است. این بازی می‌تواند فرصت خوبی باشد تا نشان دهیم ما هم کارهای ارزشمند و خوبی انجام داده‌ایم.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره