نماد آخرین خبر

استقلال در فوتسال زنان بمب ترکاند!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
استقلال در فوتسال زنان بمب ترکاند!

ورزش 3/فرزانه توسلی دروازه‌بان ملی‌پوش فوتسال به تیم زنان استقلال پیوست.
فرزانه توسلی، دروازه‌بان ملی‌پوش فوتسال زنان ایران، با عقد قراردادی رسمی به تیم فوتسال زنان استقلال پیوست.

توسلی سال‌هاست به عنوان یکی از بهترین دروازه‌بان‌های تاریخ فوتسال زنان ایران شناخته می‌شود و خریدی ارزشمند برای تیم فوتسال زنان استقلال بود. او سابقه‌ای درخشان در قهرمانی آسیا همراه با تیم ملی، حضور ثابت در ترکیب ملی‌پوشان و تجربه طولانی در لیگ برتر کشور دارد و حالا قرار است با پیراهن آبی به میدان برود.

حضور توسلی برای تیم فوتسال زنان استقلال، یک خرید استراتژیک و امیدبخش محسوب می‌شود و نشان می‌دهد که این تیم قصد دارد که در این رشته هم به بهترمی شکل تیم خود را آماده مسابقات کند. استقلالی‌ها در فصل جدید به دنبال نتایج پرقدرت هستند و جذب یکی از چهره‌های بین‌المللی این رشته علاوه بر افزایش کیفیت فنی تیم، انگیزه و تجربه‌ای ویژه به ترکیب اضافه می‌کند.

 
استقلالی‌ها در‌ این فصل با خریدهای سرشناس برای تیم فوتبالشان حضور توفانی در نقل و انتقالات داشتند و در ادامه با تاسیس تیم والیبال، بسکتبال و حالا ورود موفق به فوتسال زنان بار دیگر توجه‌ها را جلب کردند.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره