نماد آخرین خبر

سه بازی سه قرمز، سپاهان آرام بگیر!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
سه بازی سه قرمز، سپاهان آرام بگیر!

ورزش 3/تیم فوتبال سپاهان در هفته سوم رقابت‌های لیگ برتر، میهمان گل‌گهر بود و با تساوی یک بر یک بازی را به پایان رساند.

این دیدار از همان دقایق ابتدایی با سوت‌های پر تعداد وحید کاظمی همراه بود و دو کارت قرمز به همراه داشت، از گل‌گهر علیرضا علیزاده و آن سوی میدان امید نورافکن از طلایی پوشان اصفهان با کارت قرمز سید وحید کاظمی از زمین مسابقه خارج شدند.
اما اخراج امید نورافکن در این دیدار، تنها کارت قرمز سپاهانی‌ها در این سه هفته نبوده و طلایی پوشان اصفهان در دو هفته گذشته نیز بازیکن اخراجی داشته‌اند، در هفته نخست لیگ برتر شاگردان محرم نویدکیا در دیدار با ملوان با اخراج مجید علیاری در دقیقه ۸۶ ده نفر شدند. در هفته دوم لیگ برتر نیز محمد دانشگر در دیدار سپاهان برابر پرسپولیس با خطا روی اورونوف در ثانیه‌های پایانی بازی با کارت قرمز مستقیم داور از بازی خارج شد.
سه کارت قرمز سپاهانی‌ها در سه هفته نخست لیگ برتر، آمار خوبی برای اصفهانی ها محسوب نمی‌شود.
سپاهان در فصل گذشته نیز با همین مشکل مواجه بود اما پس از اینکه پاتربس کارترون هدایت سپاهان را به عهده گرفت، کارت‌های زرد قرمز طلایی پوشان کاهش یافت.
در این دیدار محمد دانشگر به دلیل اخراج برابر پرسپولیس غایب میدان بود، این نکته را نباید فراموش کرد که زوج حزباوی و دانشگر در قلب خط دفاعی سپاهان تبدیل به یکی از نقاط قوت این تیم شده است و نبود دانشگر در این دیدار خط دفاعی سپاهان را آسیب پذیر کرده بود.
به نظر می‌رسد با شروع فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر بار دیگر سپاهانی‌ها با همان مشکل قبلی خود مواجه شده‌اند و نویدکیا باید هر چه زودتر به فکر کاهش آمار تعداد کارت‌های زرد و قرمز تیم خود باشد تا تیم او از این ناحیه آسیب نبیند.
 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید