نماد آخرین خبر

کوبا ٣- کلمبیا صفر؛ شانس صعود زنده ماند

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
کوبا ٣- کلمبیا صفر؛ شانس صعود زنده ماند

ورزش 3/تیم ملی والیبال کوبا با غلبه بر کلمبیا در سه ست متوالی، اولین پیروزی خود در قهرمانی جهان را جشن گرفت و امیدهایش برای صعود به دور بعدی زنده ماند.
در اولین بازی از دور دوم مرحله گروهی والیبال قهرمانی جهان، دو تیم بازنده دور اول از گروه D یعنی کوبا و کلمبیا به مصاف هم رفتند که در نهایت این تیم کوبا بود که با نتیجه ۳ بر ۰ به پیروزی رسید.

در این دیدار، شاگردان خسوس کروز در تیم ملی والیبال کوبا ست‌های بازی را به ترتیب با نتایج ۲۵ بر ۲۲، ۲۵ بر ۲۱ و ۲۵ بر ۲۰ برنده شدند تا به اولین برد خود در این رقابت‌ها دست پیدا کنند و همچنان شانس صعود به دور بعدی را زنده نگه دارند. کلمبیا نیز با متحمل شدن دومین شکست، پیش از بازی سوم عملاً از صعود به دور بعدی ناامید شد.

اوسنیل مرگارخو با ۱۴ و خوزه ماسو با ۱۲ امتیاز بهترین‌های کوبا در این مسابقه بودند. در تیم ملی والیبال کلمبیا نیز آمارانتو با کسب ۱۸ امتیاز عملکرد قابل‌توجهی داشت. تیم والیبال کوبا در دیدار بعدی و سرنوشت‌ساز خود به مصاف آمریکا خواهد رفت و کلمبیا نیز برابر پرتغال قرار خواهد گرفت.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید