علاقه خاص آذرباد به استقلالیها

ورزش 3/کاپیتان پیکان روز خاصی را برای درخشش انتخاب کرد.
تیم فوتبال پیکان که در هفته چهارم لیگ برتر به مصاف استقلال رفته است توانست زودتر از حریف پرآوازه خود به گل برسد. در دقیقه 23 شاگردان سعید دقیقی پیش افتادند تا با شرایط بهتری به فکر دومین برد فصلشان باشند.
گل را کسری طاهری زد اما از سماجت محسن آذرباد هم نباید غافل شد. آذرباد در صحنهای که با مدافعان استقلال درگیر بود، وقتی توپ از او فاصله گرفت و داشت از زمین بیرون میرفت، هر طور که بود نه تنها اجازه نداد این اتفاق بیفتد، بلکه به شکلی تماشایی توپ را به کسری طاهری رساند تا این بازیکن با یک شوت، کار را تمام کند.
آذرباد که امروز به عنوان کاپیتان پیکان در زمین حضور دارد، توانست دومین پاس گل خود را با پیراهن این تیم ثبت کند. او تابستان امسال به این تیم آمده و فعلا روی دو گل از چهار گل پیکان توانسته تاثیر مستقیم داشته باشد.
او در حالی جلوی استقلال پاس گل داد که همین چند وقت پیش گفته بود به خاطر پدرش دوست داشته بازیکن آبیها شود اما هیچوقت این اتفاق نیفتاده. جالب اینجاست که محسن پاس قبلی خود را در بازی با استقلال خوزستان ثبت کرده بود تا حالا بتوان گفت، استقلالیها حریفان محبوب این بازیکن به حساب میآیند.