نماد آخرین خبر

سپاهان در شب تلخ نقش‌جهان یامال داشت!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
سپاهان در شب تلخ نقش‌جهان یامال داشت!

ورزش 3/در روز تلخ نقش‌جهان که اکثر بازیکنان و کادرفنی این تیم در انتهای بازی مورد انتقاد قرار گرفتند و با چهره‌های درهم، سکوهای خشمگین و ناراحت را تماشا می‌کردند، جوان هجده ساله سپاهانی‌ها روز خوبی داشت اما او هم تحت تاثیر شرایط تیمی نتوانست روز خوبش را با یک پیروزی دلچسب باشکوه کند.

شفیع‌دوست در این مسابقه بارها با حرکات تکنیکی و سریع، تغییر مسیر و آوردن توپ به محوطه تراکتور و حرکات عرضی که در زمین داشت سپاهان را در موقعیت هجومی‌تری قرار داده بود و حتی تا آستانه گلزنی هم پیش رفت اما امروز روزی نبود که او بتواند ستاره تیمش باشد. شکل فوتبال و قابلیت‌های فردی که شفیع‌دوست دارد گواه می‌دهد که او بعد از اینکه توانست در این تیم پرستاره به ترکیب اصلی برسد، پتانسیل بیشتری برای پیشرفت دارد و در ادامه فصل نام او به عنوان گلزن و یکی از بازیکنان موثر سپاهان شنیده خواهد شد.

شفیع‌دوست در انتهای فصل گذشته جانشین وارد زمین می‌شد و نظر کارترون را هم به خودش جلب کرد، او در تمرینات پیش فصل به شکلی تمرین کرد که مشخص بود نویدکیا هم مانند کارترون به او اعتماد دارد و در طول فصل به او بازی خواهد رسید و خیلی زود آریا به ترکیب اصلی اضافه شد و با نمایش روز گذشته مقابل تراکتور این حضور تداوم بیشتری خواهد داشت.

این وینگر راست‌پا 88 دقیقه برای سپاهان بازی کرد و جای خود را به کاوه رضایی داد و بعد از تعویض با استقبال گرم محرم نویدکیا روی نیمکت نشست و سرمربی تیم از عملکرد او رضایت کامل داشت.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره