نماد آخرین خبر

ژابی: رئال برایم مهم است، نه توپ طلا!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
ژابی: رئال برایم مهم است، نه توپ طلا!

ورزش 3/ژابی آلونسو درباره شرایط تیمش، وضعیت وینیسیوس و توپ طلا صحبت کرد.

رئال مادرید روز سه‌شنبه در چارچوب دیدارهای هفته ششم رقابت‌های لالیگا در ورزشگاه خانگی لوانته و با حضور هوادارانش روبروی این تیم به میدان خواهد رفت و امیدوار است که بتواند روند درخشان صددرصد پیروزی در این فصل را در این بازی هم همچنان حفظ کند و ادامه دهد. 
ژابی دقایقی قبل در نشست خبری پیش از این بازی حاضر شد و با خبرنگاران گفتگو کرد. 
بازی مقابل لوانته و نکات کلیدی: هر بازی خارج از خانه دشوار است. لوانته سرمربی بزرگی دارد، بسیار رقابتی است. مطمئنم فردا باید با کیفیت، سرعت و تمرکز بازی کنیم.

توپ طلای احتمالی برای دمبله: خواهیم دید چه اتفاقی می‌افتد. این مسئله دغدغه من نیست، زیاد به آن فکر نمی‌کنم.
وضعیت فعلی: ما در مرحله ساخت هستیم. می‌خواهم در تکرار عملکردمان ثبات بیشتری داشته باشیم. پنج بازی در لالیگا و یک بازی در لیگ قهرمانان چیزی نیست. باید حریص باشیم.
ناراحت شدن از حرکت وینیسیوس: من هم بازیکن بوده‌ام. این موضوع را طبیعی می‌پذیرم و درباره مسائل صحبت می‌کنیم. دوست دارم به بازیکنان نزدیک باشم. سر و صدا راه نمی‌اندازم. بعدا با آنها صحبت کردم و خوشحال بودند. می‌خواستند به پیشرفت ادامه دهند و این همان چیزی است که ما نیاز داریم. همه بازیکنان نقش‌شان را درک می‌کنند.
شرایط کاماوینگا و بلینگام: آنها می‌توانند بازیکن ثابت باشند.
کلید موفقیت: باید ادامه دهیم و نسبت به مرحله‌ای که در آن هستیم واقع‌بین باشیم. مسیر به‌ خوبی پیش می‌رود و هیچ رازی وجود ندارد. تیم را متحد نگه داریم و به‌ عنوان یک تیم بازی کنیم.
مثلث محبوبش: سوال دشواری است. ما به همه آنها نیاز داریم، خوشحالم و می‌توانیم در یک‌ سوم پایانی بهتر عمل کنیم. باید پیشرفت کنیم و همچنان بخواهیم کارهای متفاوتی انجام دهیم.
دفاع عمقی لوانته: در بازی قبلی در یک‌ سوم پایانی زمین برای پیدا کردن جایگاه و خلق موقعیت بیشتر به مشکل خوردیم. برای هر چیزی که پیش بیاید آماده‌ایم. مهاجمان لوانته در فرم فوق‌العاده‌ای هستند.
شرایط وینیسیوس: راضی هستم، بخشی زیادی از فصل باقی مانده است.
غیبت در مراسم توپ طلا به عنوان بی‌احترامی: ما یک بازی داریم و هر بازی بسیار مهم است. تمرکزم روی آن نیست.
داده‌های مربوط به خطاها و کارت‌های زرد مقابل رقبا: داده همان است.
چرخش بازیکنان: پنج بازی لیگ انجام داده‌ایم و زمان برای چرخش‌ها خواهد بود. باید آنها را توزیع کنیم و تا اینجا در یک فرایند کوتاه‌ مدت قرار داریم.
 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره