نماد آخرین خبر

انتقاد تند از کاسمیرو؛ احمق و ساده‌لوح!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
انتقاد تند از کاسمیرو؛ احمق و ساده‌لوح!

ورزش 3/وین رونی انتقادهای تندی را از کاسمیرو به خاطر اخراجش برابر چلسی مطرح کرد.

چلسی تنها پنج دقیقه پس از آغاز بازی برابر منچستریونایتد ۱۰ نفره شد، زمانی که روبرت سانچز، دروازه‌بان این تیم، به دلیل خطای آخرین مدافع روی برایان امبوئمو اخراج شد. شاگردان انزو مارسکا بلافاصله بهای آن را پرداختند، چراکه گل‌های نیمه اول برونو فرناندز و کاسمیرو یونایتد را در خانه با دو گل پیش انداخت.
پس از شروعی پرتنش در فصل، سه امتیاز راحت می‌توانست شنبه‌ای بی‌نقص برای تیم روبن آموریم باشد اما این موضوع پس از اخراج کاسمیرو با دریافت کارت زرد دوم پیش از پایان نیمه اول به خطر افتاد. با این حال، منچستریونایتد توانست علیرغم ضربه سر دیرهنگام تروره چالوبا، این پیروزی را حفظ کند.
اما رونی کاسمیرو را بابت اخراجش مورد انتقاد قرار داد، اتفاقی که تقریباً راه بازگشت چلسی به بازی را فراهم کرده بود. او در برنامه Match of the Day گفت: «این کار احمقانه و ساده‌لوحانه از سوی یک بازیکن باتجربه بود. منچستریونایتد کاملاً کنترل بازی را در دست داشت و اگر به خطای اول نگاه کنید، هیچ نیازی نبود که او در حالی‌که چلسی ۱۰ نفره بود، آن‌ طور تکل بزند.

بله، شرایط زمین خیس و لغزنده بود اما آن یک کارت زرد بیهوده بود. احساس کردم روبن باید همان موقع او را تعویض می‌کرد، چون همیشه این ترس وجود دارد که چنین اتفاقی بیفتد و او هم رفت و کارت زرد دوم را گرفت. تصمیم داور سخت‌گیرانه بود چون او توپ را گرفت اما می‌توانید ببینید که دست‌هایش را روی بازیکن می‌کشد.
از یک بازیکن با این همه تجربه چنین چیزی انتظار نمی‌رود و امروز ممکن بود برای منچستریونایتد گران تمام شود. فکر می‌کنم این تنها شیوه‌ای است که او بلد است بازی کند. او پرشور است، همیشه رو به جلو بازی می‌کند و دوست دارد پا به توپ بزند و تکل بزند اما فکر می‌کنم امروز می‌توانست خونسردی‌اش را خیلی بهتر حفظ کند.»
 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره