نماد آخرین خبر

سکوت مطلق رئال؛ بدون تبریک، بدون بیانیه

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
سکوت مطلق رئال؛ بدون تبریک، بدون بیانیه

ورزش 3/رئالی‌ها در مراسم حضور نداشتند و با وجود داشتن هفت نامزد، هیچ پیامی در شبکه‌های اجتماعی خود منتشر نکرده‌اند.
 رئال مادرید به تحریم مراسم توپ طلا عمل کرد. هیچ‌یک از اعضای این باشگاه به پاریس سفر نکردند تا در مراسم شرکت کنند، با وجود اینکه نامزدهایی برای جوایز مختلف داشتند. مادریدی‌ها پس از فصل گذشته که وینیسیوس با وجود شانس بالای برنده شدن، این جایزه را کسب نکرد، روابط خود را کاملاً با این جایزه قطع کردند.
این تیم مادریدی با لغو سفر برنامه‌ریزی‌شده به پاریس در همان روز مراسم، بزرگ‌ترین تحریم در تاریخ این جایزه را رقم زد. انتظارها برای تصمیم باشگاه در سال جاری بالا بود و در نهایت، رئال تصمیم گرفت نه خود به مراسم برود و نه نماینده‌ای رسمی اعزام کند. تنها بازیکن سفیدپوش حاضر در مراسم، کارولین ویر بود که یکی از نامزدهای توپ طلای زنان بود و تنها نماینده رئال در این بخش محسوب می‌شد. 
با وجود رتبه ۳۰ کارولین ویر، رتبه دوم لیندا کایسدو در جایزه کوپا و رتبه هفتم کیلیان امباپه، رئال مادرید هیچ پستی در شبکه‌های اجتماعی خود منتشر نکرد. سکوت رئال پس از اتفاقات سال گذشته کاملاً مشهود بود.
با این حال، چند بازیکن این تیم در اینستاگرام خود تصاویری منتشر کردند و به عثمان دمبله، برنده توپ طلا، تبریک گفتند؛ به‌ویژه بازیکنان فرانسوی رئال که با او در تیم ملی فرانسه هم‌تیمی هستند.
فرانسوی‌ها واکنش نشان دادند  
اولین نفر کیلیان امباپه بود. شماره ۱۰ رئال مادرید در ابتدای دوران حرفه‌ای خود بسیار با «موسکیتو» (دمبله) مقایسه می‌شد، اما برخلاف انتظار عموم، این بازیکن پاری‌سن‌ژرمن بود که این جایزه معتبر را به دست آورد.
امباپه  همراه با عکسی از دمبله با جایزه، در شبکه‌های اجتماعی خود نوشت: «عثمان دمبله. چه هیجانی، برادر! تو هزار بار شایسته این هستی».


دو بازیکن فرانسوی دیگر رئال مادرید، ادواردو کاماوینگا و اورلین شوامنی، نیز به برنده جدید توپ طلا ادای احترام کردند. به‌ویژه کاماوینگا که مانند دمبله در ابتدای دوران حرفه‌ای خود در رن بازی کرده بود، پیام ویژه‌ای داشت. شوامنی نیز با پیامی همراه کرد: «خدا بزرگ است.»  
یکی دیگر از اسطوره‌های سابق رئال مادرید که برای دمبله پیامی منتشر کرد، کریم بنزما بود. این مهاجم که در تیم ملی فرانسه با دمبله هم‌تیمی بوده، در صفحه خود نوشت: «آفرین».


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره