نماد آخرین خبر

کارشناسی چهار برخورد مشکوک به پنالتی شمس‌آذر - استقلال

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
کارشناسی چهار برخورد مشکوک به پنالتی شمس‌آذر - استقلال

ورزش 3/چهار صحنه مشکوک به پنالتی در محوطه جریمه استقلال و شمس‌آذر با اعتراض هواداران دو تیم مواجه شده است.
 دیدار تیمهای استقلال و شمس آذر در حالی با نتیجه تساوی یک بر یک خاتمه یافت که در این بازی چهار صحنه داوری وجود داشت. در نیمه اول دو بار بازیکنان داکنز نازون مهاجم اهل هائیتی استقلال روی زمین افتاد و سرنگون شد اما وحید کاظمی اعتقادی به پنالتی نداشت و بررسی این صحنه توسط سیدرضا مهدوی هم نتیجه‌ای در بر نداشت.
در نیمه دوم این مسابقه هم دو صحنه داوری وجود داشت. در ابتدا برخورد میلاد سورگی با بازیکن استقلال با افتادن این بازیکن روی زمین همراه بود که وحید کاظمی به اتهام تمارض یک کارت زرد هم به این بازیکن نشان داد و در ادامه و دقیقه 85 سانتر ارسالی بازیکنان شمس آذر با برخورد بین سهیل فداکار و امیرمحمد رزاقی‌نیا همراه شد تا شمس‌آذر مدعی یک پنالتی شود.
در همین خصوص کارشناسان داوری نظرات خود را ابراز کرده و در مورد این چهار صحنه، شامل دو پنالتی برای استقلال و دو پنالتی شمس آذر، ابراز کرده‌اند که این دیدگاه را در ادامه می‌خوانید:


📌 برخورد داکنز نازون و هومن ربیع زاده (دقیقه 13)
✅ سعید علی‌نژادیان: با این زاویه دوربین نمی‌توان نظر قطعی داد ولی کمک داور جایگیری بسیار خوبی داشت و  به نظر می‌رسد تصمیم وی در خصوص ادامه بازی صحیح است.
✅ مهدی عالیقدر: اگرچه جایگیری کمک داور به هیچ وجه مناسب نیست  ،اما  بنظر هم نمیرسد این توپ بطور کامل از خط عبور کرده باشد،و پس از برخورد  باتیر دروازه در اختیار دروازبان قرار میگیرد.
✅ تورج حق وردی: مهاجم تو‌پ را میزند و مدافع هم تکل میزند ولی بر هم خوردن تعادل مهاجم ربطی به تکل مدافع نداشت و ادامه بازی صحیح بود.
📌 برخورد داکنز نازون و علیرضا جعفرپور (دقیقه 40)
✅ سعید علی‌نژادیان: یک برخورد نرمال بین مهاجم و دروازه بان است. هیچ خطایی رخ نمی‌دهد.
✅ مهدی عالیقدر: هیچ حرکتی که خطا تلقی شود رخ نداده و ادامه بازی تصمیم صحیح داور میباشد.
✅ تورج حق وردی: گلر برای اینکه به مهاجم برخورد نکند بدنش رو جمع کرد و مهاجم قصد فریب داور را داشت .داور می‌توانست به مهاجم اخطار بدهد.
📌 برخورد میلاد سورگی و سامان فلاح (دقیقه 47)
✅ سعید علی‌نژادیان: از طرف مدافع خطایی حادث نمی‌شود زیرا وی حرکت نرمال خود را ادامه می‌دهد. این مهاجم است که برخورد را بوجود می آورد و با شبیه سازی می‌خواهد داور را مجاب به اعلام پنالتی نماید. تصمیم داور درست بود.
✅ مهدی عالیقدر: جایگیری داور خوب است و مهاجم قصد داشت با شبیه سازی وی را به گرفتن پنالتی متقاعد کند.تصمیم داور و اخطار بازیکن خاطی تصمیم صحیح داور میباشد.
✅ تورج حق وردی: تصمیم داور در دادن اخطار به مهاجم صحیح بود چون قصد فریب داور رو داشت.
📌 برخورد سهیل فداکار و امیرمحمد رزاقی‌نیا (دقیقه 85)
✅ سعید علی‌نژادیان: بازیکن مدافع، مچ دست راست و بازوی چپ بازیکن سبز را می‌گیرد و با این گرفتن باعث سرنگونی وی می‌شود. باید اعلام پنالتی می‌شد. البته تشخیص این صحنه با شلوغی محوطه جریمه برای داور کار آسانی نبود و کمک داور ویدیویی اگر تصاویر واضحی داشت می‌بایست دخالت می‌کرد.
✅ مهدی عالیقدر: دوبازیکن در حال چلنج هستند و مهاجم هنگامی که شانسی برای بازی ندارد و مدافع را نزدیک خود میبیند ،سرنگون میشود،ادامه بازی تصمیم صحیح میباشد.
✅ تورج حق وردی: مهاجم و مدافع با هم چلنج‌ دارند و هیچ خطایی صورت نگرفت.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره