نماد آخرین خبر

انریکه بازیکنانش را برای بارسلونا نگه داشت!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
انریکه بازیکنانش را برای بارسلونا نگه داشت!

ورزش 3/لوئیس انریکه، سرمربی پاری‌سن‌‌ژرمن، ترکیب اصلی تیمش مقابل اوسر را با توجه به بازی حساس مقابل بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا، تغییر داده است.

لوئیس انریکه در ترکیب اصلی تیمش را برای دیدار مقابل اوسر در لیگ یک فرانسه که در حال برگزاری است، تغییرات قابل توجهی اعمال کرده است.
انریکه تصمیم گرفت به اشرف حکیمی و تعدادی از ستاره‌های تیمش استراحت بدهد و آن‌ها را روی نیمکت بنشاند تا برای دیدار حساس برابر بارسلونا در روز چهارشنبه آینده، در هفته دوم لیگ قهرمانان اروپا، آماده باشند.
همچنین چهار بازیکن تیم شامل فابین روئیز، عثمان دمبله، مارکینیوش و ژوائو نوس به دلیل مصدومیت‌های مختلف غایب هستند. بازوبند کاپیتانی در این بازی به ویتینیا، ستاره پرتغالی خط میانی، سپرده شده است.
ترکیب اصلی پاری‌سن‌ژرمن به شرح زیر است
شوالیه، برالدو، زابارنی، لوکاس هرناندز، زئیر امری، ویتینیا، لی کانگ این، مایولو، امبای، گونچالو راموس، خویچا کواراتسخلیا
روی نیمکت ذخیره‌ها هم این بازیکنان حضور دارند: سافونوف، اشرف حکیمی، نونو مندز، پاچو و بارکولا
 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره