نماد آخرین خبر

فن‌دایک: در ترکیه این باخت را فراموش می‌‎کنیم

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
فن‌دایک: در ترکیه این باخت را فراموش می‌‎کنیم

ورزش 3/ کاپیتان قرمزها معتقد است پیروزی برابر گالاتاسرای بهترین روش برای گذر از شکست تلخ دقیقه آخری برابر پالاس است.
  ویرجیل فن‌دایک، کاپیتان لیورپول، پس از شکست مقابل کریستال پالاس در لیگ برتر خودانتقادی را پذیرفت: «چالش بزرگ حالا حفظ آرامش است. بارها گفته‌ام، نباید بیش از حد هیجان‌زده یا ناامید شد. باید کار کنیم و به حرف‌های دنیای بیرون زیاد گوش ندهیم. می‌دانیم باید بهتر کار می‌کردیم، همه این را می‌دانستند. از عملکردمان و شکست ناامیدیم، اما بیشتر از نحوه بازی‌مان. فکر می‌کنم اگر مساوی می‌کردیم، یک امتیاز بیشتر از حق‌مان بود.»
او ادامه داد: «نباید نگران باشیم، اما باید سریع پیشرفت کنیم، چون سه‌شنبه در چمپیونزلیگ مقابل گالاتاسرای در ترکیه بازی داریم. آن هم بازی سختی خواهد بود، پس باید آماده باشیم و با پیروزی این شکست را فراموش کنیم. گاهی روزهایی مثل این پیش می‌آید. امیدوارم این تنها مورد این فصل باشد.»


فن‌دایک افزود: «کریستال پالاس 17 بازی بدون شکست بود، حالا 18 تا. آن‌ها تیم سرسختی هستند، منضبط دفاع می‌کنند، عمیق می‌ایستند و برایشان اهمیتی ندارد، و کیفیت لازم برای ضربه زدن در ضدحمله را دارند. اما همه‌چیز از ما شروع شد. در مالکیت توپ دقت نداشتیم، در دوئل‌های توپ دوم برنده نشدیم و به آن‌ها انگیزه دادیم.»


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره