نماد آخرین خبر

قلم قرمز رنار روی نام مدافع پرحاشیه عربستانی

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
قلم قرمز رنار روی نام مدافع پرحاشیه عربستانی

ورزش 3/هروه رنار تصمیم گرفت تا در این فیفا دی، از علی البلیهی، مدافع جنجالی الهلال دعوت به عمل نیاورد.
فدراسیون فوتبال عربستان برنامه آماده‌سازی تیم ملی را برای حضور در مرحله پلی‌آف آسیایی مقدماتی جام جهانی 2026 نهایی کرده است. بر اساس گزارش یک منبع آگاه به روزنامه «الریاضیه»، تمرینات اصلی «الأخضر» روز چهارشنبه در زمین شماره دو مجموعه ورزشی ملک عبدالله در جده برگزار خواهد شد. تیم ملی عربستان باید در این مرحله حساس، روزهای 8 و 14 اکتبر برابر اندونزی و عراق در ورزشگاه «الإنماء» شهر جده به میدان برود.
این منبع تأکید کرد که تمرینات تیم پشت درهای بسته انجام خواهد شد و رسانه‌ها تنها در روزهای نزدیک به مسابقه مجاز به حضور و پوشش خبری هستند. او همچنین به وضعیت سلامت ستاره تیم، سالم الدوسری اشاره کرد و گفت: «مصدومیت سالم جزئی است و او به‌طور کامل برای حضور در مسابقات آماده خواهد بود.»
علاوه بر این، کادر پزشکی تیم ملی با پزشکان باشگاه‌های بازیکنان در تماس بوده تا از آمادگی کامل آن‌ها مطمئن شود. در همین راستا، برخی بازیکنان مصدوم مانند مهند شنقیطی و سعد الناصر از فهرست کنار گذاشته شدند زیرا به زمان بیشتری برای ریکاوری نیاز دارند.
در همین حال، هروه رنار سرمربی تیم ملی عربستان تصمیمی بحث‌برانگیز گرفت و سه مدافع باسابقه و اصلی تیم را به اردوی مهرماه دعوت نکرد. علی لاجامی و علی البلیهی از الهلال و همچنین عبدالإله العمری از النصر، جایی در فهرست 27 نفره پیدا نکردند. دلیل این تصمیم افت فنی و کاهش میزان مشارکت آن‌ها در ترکیب باشگاه‌هایشان در فصل جاری عنوان شده است.
در عوض، رنار ترجیح داده ترکیب تیم را با تزریق خون تازه متحول کند و از بازیکنان جوان و لژیونرها بهره ببرد. از جمله نام‌های شاخص می‌توان به مهند آل سعد، مدافع لوزان سوییس، و سعود عبدالحمید، بازیکن باشگاه لانس فرانسه، اشاره کرد. دعوت عبدالحمید به‌ویژه مورد توجه قرار گرفت، چرا که غیبت او در اردوی سپتامبر واکنش و انتقاد بسیاری از هواداران تیم ملی را به همراه داشت.

به این ترتیب، «الأخضر» با ترکیبی متفاوت و تلفیقی از باتجربه‌ها و جوانان راهی رقابت‌های سرنوشت‌ساز پلی‌آف خواهد شد؛ جایی که هدف اصلی تنها یک چیز است: گرفتن بلیت جام جهانی 2026 و برآورده کردن آرزوی میلیون‌ها هوادار سعودی.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره