نماد آخرین خبر

می‌دانم که باید جام ببرم و بهانه‌ای ندارم

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
می‌دانم که باید جام ببرم و بهانه‌ای ندارم

ورزش 3/میکل آرتتا درباره تمدید قرارداد ویلیام سالیبا، شرایط آرسنال و تلاشش برای کسب جام صحبت کرد.

آرسنال چهارشنبه شب در چارچوب دیدارهای هفته دوم از مرحله گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه امارات در لندن و با حمایت هوادارانش روبروی المپیاکوس به میدان خواهد رفت و برای حفظ سه امتیاز این بازی در خانه تلاش خواهد کرد. 
آرتتا دقایقی قبل در نشست خبری پیش از این بازی حاضر شد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد. 
درباره قرارداد جدید سالیبا: این خبر بزرگی است، خیلی خوشحالم. ویلی شایسته این قرارداد است، سهم او در طول دو سال اخیر در عملکرد این تیم فوق‌العاده بوده است.

اخبار مصدومیت: پیرو هینکاپیه و نونی مادوئکه همچنان مصدوم هستند. در مورد بقیه خبر جدیدی نیست.
آمادگی اودگارد برای شروع بازی: بله، او به ما کمک کرد تا مقابل نیوکسل بازی را ببریم.
درباره گزارش استفاده از خلبانان نیروی هوایی سلطنتی بریتانیا برای بهبود مهارت‌های ارتباطی‌: شما کمی دیر رسیدید، این مربوط به دو سال پیش است. آن هواپیما مدت‌هاست که رفته است، این موضوع مربوط به دو سال پیش بود!
دوران قرضی سالیبا: این یک نمونه عالی است که برای رسیدن به جایی که می‌خواهی، مسیر واحدی وجود ندارد. یک مصدومیت بزرگ هم بود که او را برای مدت طولانی از فوتبال دور نگه داشت. گاهی اوقات اوضاع آن‌ طور که انتظار داری شروع نمی‌شود اما پایان خوبی خواهد داشت.
جنجال بیرونی: وقتی روی این صندلی می‌نشینم، می‌دانم که باید جام‌های بزرگ ببرم. بهانه‌ها هیچ‌وقت بخشی از زندگی من نبوده‌اند.
جو ورزشگاه: به‌ عنوان یک باشگاه باید بهترین جو جهان را در امارات خلق کنیم. ما باید ورزشگاهی داشته باشیم که قادر باشد آن لحظات ویژه را قطعاً ایجاد کند.
نمایش گیوکرس مقابل نیوکسل: نحوه برخورد او را خیلی دوست داشتم. حتی یک لحظه هم ناامیدی نشان نداد. به او گفتم بعضی وقت‌ها تصمیم‌ها به نفع تو خواهد بود و بعضی وقت‌ها نه. واکنشش را دوست داشتم. نحوه مدیریت شرایط از نظر احساسی را خیلی دوست داشتم. حیف شد که گل نزد اما او شایستگی‌اش را داشت. کار کردن با او لذت‌بخش است.
 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره