واکنش فدراسیون دوومیدانی به همکاری با مربی آفریقایی با سابقه دوپینگ

ایسنا/ دبیر فدراسیون دوومیدانی در مورد همکاری با مربی آفریقایی که سابقه دوپینگ دارد، گفت: بحث دوپینگ او را میدانستیم اما الان محرومیتش تمام شده است. فعلا او را به تهران آوردهایم تا ارزیابی کنیم.
فدراسیون دوومیدانی نیجل آموس نایب قهرمان المپیک ۲۰۱۲ لندن را به ایران آورده است تا با او برای هدایت دوومیدانیکاران ایران همکاری کند.
آموس اهل بوتسواناست که در المپیک ۲۰۱۲ لندن به مدال نقره دوی ۸۰۰ متر رسید و اولین مدال المپیک تاریخ کشورش را به دست آورد اما این همکاری در حالی شکل گرفت که آموس در سال ۲۰۲۲ به دلیل دوپینگ با محرومیتی سه ساله مواجه شده بود و محرومیتش سه ماه پیش به پایان رسیده است.
علیرضا صیفوری، دبیر فدراسیون دوومیدانی در این مورد به ایسنا گفت: قرار است این مربی یک ماه تهران باشد و اگر همه چیز خوب پیش برود قرارداد ببندیم. مدت محرومیت دوپینگ این مربی تمام شده است. ما چند مربی را برای ارتقاء سطح دوومیدانی کشور به ایران میآوریم. این اتفاقات هم با هماهنگی وزارت ورزش و جوانان است یعنی برای انتخاب پروسهای طی میشود.
او ادامه داد: بحث دوپینگ او را میدانستیم که اواخر دوران قهرمانیاش اتفاق افتاد و سه سال محروم شد. البته محرومیتش تمام شده است. فعلا او را به تهران آوردهایم تا ارزیابی کنیم. ما حتی هنوز با آقای یانیس کولیدزیس (مربی پرتابها اهل لتونی) هم قرارداد نبستهایم. فدراسیون هم روی کار مربیان خود نظارت دارد.