نماد آخرین خبر

تصمیم بزرگ بایرن؛ کین باید در مونیخ بماند

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
تصمیم بزرگ بایرن؛ کین باید در مونیخ بماند

ورزش 3/کریستوف فرویند تایید کرد که بایرن مونیخ خواهان تمدید قرارداد هری کین است.

فرویند در گفتگویی مفصل با شبکه اسکای اسپورت آلمان درباره وضعیت آینده کین صحبت کرد که این فصل عملکردی خیره‌کننده را در آلیانز آرنا به نمایش گذاشته است. مدیر باشگاه بایرن از فرصت استفاده کرد تا بار دیگر از عملکرد درخشان این بازیکن تمجید کند و به موج اخیر تحسین‌ها از سوی مدیران این باشگاه دامن بزند.
او گفت: «احتمالاً در حال حاضر شاهد بهترین نسخه از هری کین در تمام دوران فوتبال این بازیکن هستیم. او بازیکنی کاملاً مناسب برای ما است و در مونیخ در کنار تیم و خانواده‌اش احساس راحتی می‌کند. به همین دلیل امیدوار هستیم که چند سال دیگر هم در مونیخ در کنار ما بماند.»
وقتی از او پرسیده شد این همکاری تا چه زمانی ادامه خواهد داشت، پاسخ داد: «هنوز خیلی زود است که بخواهیم درباره جزئیات آن صحبت کنیم. اما فکر می‌کنم هر دو طرف به‌ خوبی می‌توانند تصور کنند که همکاری‌شان فراتر از پایان قرارداد فعلی ادامه پیدا کند.»

در هفته‌های اخیر، وضعیت قرارداد کین به یکی از موضوعات داغ اطراف بایرن تبدیل شده است. گزارش‌هایی منتشر شده است که بر اساس آن، بندی در این قرارداد وجود دارد که به این مهاجم انگلیسی اجازه می‌دهد با پرداخت مبلغ ۵۷ میلیون پوند (۷۷ میلیون دلار) از این باشگاه جدا شود.
همین موضوع گمانه‌زنی‌ها درباره بازگشت احتمالی او به لیگ برتر را افزایش داده است، بازگشتی که می‌تواند فرصت شکستن رکورد تاریخی گلزنی آلن شیرر را برایش فراهم کند. در این میان، توماس فرانک نیز به این شایعات دامن زد و اظهار داشت که کاپیتان تیم ملی انگلیس در صورت بازگشت به تاتنهام کاملاً مورد استقبال قرار خواهد گرفت.
 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره