نماد آخرین خبر

فوتبالیستی که ۲ بار سرطان را شکست داد

منبع
فارس
بروزرسانی
فوتبالیستی که ۲ بار سرطان را شکست داد

فارس/بازیکن لاس پالماس اسپانیا در جنگ ۸ ماهه با سرطان به پیروزی رسید.
 رودریگز، بازیکن ۲۰ ساله اسپانیایی بعد از ۲۴۴ روز دوری از میادین موفق شد سرطان را شکست دهد و شب گذشته به ترکیب لاس پالماس مقابل کادیز برگشت تا با تشویق بی امان تماشاگران مواجه شود.طبق گزارش مارکا، رودریگز برای مدت ۸ ماه با بیماری سرطان مبارزه کرده و در طی این مدت ۲ بار این بیماری را شکست داد.
رودریگز ۲۰ ساله در فوریه ۲۰۲۵ درمان خود را آغاز کرد. بسیاری از پزشکان دوره درمان این ستاره فوتبال را بیش از یک سال پیش بینی کرده بودند.
حالا نشریه مادریدی می‌نویسد که رودریگز با درمان زودهنگام همه را غافلگیر کرده و کل فوتبال اسپانیا برای جنگ شبانه روزی‌اش برای زندگی را تحسین می‌کنند.فوتبالیست ۲۰ ساله درباره شکست این بیماری، گفت: «مراقبت‌های بهداشتی عمومی دو بار به من زندگی بخشیده است و من خوشحالم که ۴۷٪ مالیات بر درآمد شخصی را پرداخت می‌کنم.»


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره