وحشتناک‌ترین سوتی ممکن در مقدماتی جام جهانی!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
وحشتناک‌ترین سوتی ممکن در مقدماتی جام جهانی!

ورزش 3/مراد الواهشی، دروازه‌بان تیم ملی لیبی، روز چهارشنبه در دیدار مقابل کیپ‌ورد در چارچوب مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶، یکی از عجیب‌ترین گل‌های سال را دریافت کرد.
 در حالی که لیبی با نتیجه ۳-۱ پیش بود و به نظر می‌رسید به پیروزی مهمی دست پیدا کند تا شانس خود را برای صعود حفظ کند، این دروازه‌بان عملاً همه چیز را به نفع تیم مهمان بازگرداند و کیپ‌ورد موفق شد در دقایق پایانی بازی به تساوی ۳-۳ برسد.
در یک ارسال بلند از فاصله ۴۵ متری به سمت دروازه که سیدنی لوپس کابرال کاملاً آن را از دست داده بود، دروازه‌بان لیبی خم شد تا توپ را به آرامی جمع کند. اما مشخص بود که با موقعیت بیش از حد راحت و آرام برخورد کرد، زیرا توپ از بین پاهای او عبور کرد و به آرامی وارد دروازه شد.


این اشتباه عواقب سنگینی برای «شوالیه‌های مدیترانه» داشت، زیرا آنها اکنون با سه امتیاز کمتر از کامرون در جایگاه سوم گروه خود قرار دارند.
برای یادآوری، در منطقه آفریقا، تیم اول هر گروه مستقیماً جواز حضور در جام جهانی را دریافت می‌کند. چهار تیم دوم برتر نیز در پلی‌آف به مصاف هم می‌روند که به برنده آن فرصت داده می‌شود تا با حضور در پلی‌آف بین‌قاره‌ای، شانس حضور در مسابقات آمریکا، کانادا و مکزیک را به دست آورد.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره