نماد آخرین خبر

روسیه مقابل ایران نمره چهارِ منفی گرفت!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
روسیه مقابل ایران نمره چهارِ منفی گرفت!

ورزش 3/مدافع پیشین تیم ملی شوروی معتقد است روسیه در دیدار برابر ایران بازی خوبی انجام داد اما هنوز از نمایش ایده‌آل فاصله دارد.
  به نقل از رسانه روسی Match TV، تیم ملی روسیه در دیداری دوستانه  با نتیجه ۲ بر ۱ مقابل ایران در ورزشگاه ولگوگراد آرنا به پیروزی رسید. در این مسابقه، دیمیتری وروبیوف و آلکسی باتراکوف برای روس‌ها گل زدند و تک گل ایران را امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رساند.
ولادیمیر پونوماریوف، مدافع پیشین تیم ملی شوروی، پس از این دیدار در گفت‌وگو با Match TV گفت: «به نظرم روسیه شایسته پیروزی بود. نتیجه ۲ بر ۱ عادلانه است. تیم ما خوب بازی کرد، مالکیت توپ مناسب بود، انتقال از میانه میدان سریع انجام می‌شد و حرکات در کناره‌ها مؤثر بود. از نظر فیزیکی هم بازیکنان در شرایط خوبی بودند.»
او با این حال به اشتباه مدافعان روسیه در صحنه گل ایران اشاره کرد و افزود: «گل خورده‌مان روی سانتر از سمت راست پذیرفتنی نیست. در آن صحنه کاملاً بی‌نظمی داشتیم و فضاها بدون پوشش مانده بود. چنین خطاهایی برای تیمی در سطح ملی قابل قبول نیست.»
پونوماریوف در پایان عملکرد کلی تیم روسیه را رضایت‌بخش اما نه درخشان توصیف کرد: «این بازی را نمی‌توان شاهکار دانست، اما در مجموع نمایش بدی نبود. اگر بخواهم نمره بدهم، بازی روسیه را چهار منفی ارزیابی می‌کنم.»
(نکته: «چهار منفی» (به روسی: четыре с минусом) در سیستم نمره‌دهی روسیه یک اصطلاح خاص است. در مدارس و دانشگاه‌های روسیه نمره‌ها از ۱ تا ۵ داده می‌شود:

۵ = عالی
۴ = خوب
۳ = قابل قبول / متوسط
۲ = ضعیف
وقتی کسی می‌گوید «چهار منفی»، یعنی کمی پایین‌تر از خوب پس در واقع از نظر این کارشناس روسی بازی در مجموع رضایت‌بخش بوده اما اشتباهات زیادی داشته و تا نمایش عالی فاصله دارد.)
با این پیروزی، روسیه برای نخستین بار در تاریخ موفق شد ایران را شکست دهد. پیش از این دو تیم دو بار مساوی کرده و یک بار ایران برنده شده بود.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره